Videoproiector Optoma DW322, DLP 3D, WXGA 1280*800, 3800 lumeni, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.954,66 lei
Pret 36 Rate Optimo: 71.65 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

E9PX7D701EZ3LR

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector Optoma DW322, DLP 3D, WXGA 1280*800, 3800 lumeni, negru de la OPTOMA

Proiector Optoma DW322, DLP 3D, WXGA 1280*800, up to FHD 1920*1080, 3800 lumeni, 22.000, 16:10 nativ, 4:3/ 16:9 compatibil, dimensiune maxima imagine 300", distanta maxima de proiectie 12 m, lampa 6.000 ore/ 15.000 ore Eco+, zoom 1.1x, HDMI, VGA, composite video, audio in/ out, USB-A power 1A, RS232, 27-29 dB, Security bar, Kensington Lock, protejare cu parola, boxa 10W, telecomanda cu baterii incluse, wireless HDCast Pro/ QuickCast Bundle/ QuickCast starter kit/ WHD200 optional, greutate 3 kg, culoare negru

Durata de viata lampa 6000 h; 10000 h; 12000 h; 15000 h


Proiectie luminoasa

Reda prezentari luminoase si vibrante in orice moment al zilei in HD. Creat special pentru salile de conferinte si pentru salile de clasa, videoproiectorul DW322 ofera o culoarea minunata, o durata lunga de viata a lampii si functii concepute pentru a reduce consumul de energie, lucruri ce asigura costuri mici de intretinere.

Este usor de conectat, avand intrari multiple, un difuzor integrat si USB Power. Perfect pentru a conecta dongle-uri HDMI precum Google Chromecast si Optoma HDCast Pro (vandut separat) sau un laptop, PC sau player Blu-ray pentru imagini extrem de clare cu sunet. Videoproiectorul este usor si portabil, putand fi instalat sau purtat in deplasari cu ajutorul gentii de transport (vanduta separat).

 

 

Caracteristici:

  • Videoproiector luminos WXGA – 3800 ANSI lumeni;
  • Sunet puternic, clar – Difuzor de 10 W;
  • Conexiunea simpla – HDMI, VGA, USB Power;
  • Usor si portabil.

 

Culori impresionante

Reda prezentari minunate si cursuri educationale cu culori minunate. Videoproiectoarele Optoma iti ofera o performanta fiabila a culorilor potrivita pentru orice continut si ambient. De la culorile precise sRGB pentru imagini pline de viata la prezentari vibrante si puternice. Avem un mod de afisare care se va potrivi nevoilor tale.

Amazing colours

 

 

Contrast superior

Adauga mai multa profunzime imaginilor tale cu un videoproiector cu un contrast ridicat. Comparativ cu tehnologiile competitiei, proiectoarele Optoma DLP vin cu un alb luminos si un negru bogat, astfel imaginile prinzand viata, iar textul fiind clar si precis – ideal pentru mediul business si pentru aplicatiile educative.

 

Superior contrast

 

3D complet

Proiectoarele Optoma pot afisa continut 3D adevarat din aproape orice sursa 3D, inclusiv playere Blu-ray 3D, difuzare 3D si console de jocuri de ultima generatie.

Full 3D

 

Difuzor integrat

Un difuzor puternic incorporat ofera o calitate exceptionala a sunetului si o configurare usoara fara a fi nevoie de difuzoare externe costisitoare.

Integrated speaker

 

Eco+

Tehnologia Eco+ ofera simultan un contrast ridicat, o durata lunga de viata a lampii si functii ce reduc consumul de energie.

Eco+

 

Auto power off

Pot exista situatii cand videoproiectorul este in functiune, dar nu este utilizat. Pentru a te ajuta sa economisesti energie atunci cand videoproiectorul este in functiune, dar nicio sursa nu este detectata, functia „Auto power off” opreste automat videoproiectorul dupa o perioada determinata de timp.

Auto power off

 

Operare 24/7

Videoproiectoarele Optoma au fost construite pentru a fi utilizate 24 de ore pe zi in mod standard. Sunt ideale pentru aplicatiile in care este nevoie de o utilizare pe o perioada lunga de timp.

Operare 24/7 – Se aplica garantie standard pentru lampa. Garantia videoproiectorului este bazata pe orele de utilizare standard business. Pentru o performanta optima a videoproiectorului, Optoma recomanda ca videoproiectorul sa fie oprit sau in mod standby pentru 30 de minute la fiecare 24 de ore pentru a prelungi durata de viata a lampii.

24/7 operation

 

Economisesti energie

Utilizand modurile de lampa special create, poti reduce consumul de energie cu pana la 70%. Fiecare mod are un efect pozitiv asupra duratei de viata a lampii, reduce mentenanta si costurile de intretinere.

 

Quick resume

Aceasta functie permite videoproiectorului sa fie pornit imediat dupa ce a fost oprit, daca acesta a fost oprit in mod accidental.

 

Eco AV mute

Detine controlul asupra prezentarii tale cu functia Eco AV Mute. Capteaza atentia audientei asupra ta, albind imaginea atunci cand nu mai este necesara. Lucrul acesta reduce, de asemenea, consum de energie cu pana la 70%, prelungind astfel durata de viata a lampii.

 

Direct power on

Videoproiectorul va porni instant, atunci cand este alimentat. Lucru acesta elimina nevoia de a porni manual videoproiectorul cu ajutorul telecomenzii sau tastaturii.

 

Direct power off

Iti poti opri videoproiectorul instant. Daca doresti sa repornesti imediat videoproiectorul, va dura aproximativ 90 de secunde pentru ca acesta sa porneasca.

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      DLP
    • Lumeni
      3800
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      22000:1
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      6000
    • Raport distanta proiectie
      Distanta maxima de proiectie: 7.61 m
    • Culori afisate
      1.07 miliarde
  • Conectori:
    • VGA
      1 x VGA Out
      1 x VGA In
    • HDMI
      1
    • RS-232
      1
    • Composite Video
      1 x Composite In
    • Audio
      1 x Audio Out
      1 x Audio In
    • USB
      1 x USB A

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.