Viewsonic Videoproiector M2e

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.122,17 lei
Pret 36 Rate Optimo: 114.45 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

M2E

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector M2e de la Viewsonic

M2e este un proiector LED portabil inteligent Full HD 1080p care ofera distractie instantanee prin simpla apasare a unui buton. Configurarea este fara efort, cu focalizare automata instantanee si capabilitati avansate auto keystone, iar designul sau ultra-usor portabil va permite sa duceti experienta cinematografica oriunde ati merge. Experimentati imagini clare cu rezolutie Full HD si culori cinematografice care acopera 125% Rec.709, acceptate de tehnologia LED de a doua generatie ViewSonic, lider in industrie. M2e combina imagini perfecte pentru pixel cu o calitate exceptionala a sunetului prin difuzoare duale integrate personalizate de Harman Kardon. Adaugati si mai multa distractie cu functiile de conectivitate inteligenta, cum ar fi Wi-Fi pentru oglindirea ecranului fara fir pentru a va ridica telefonul pe marele ecran, Bluetooth pentru optiuni audio alternative si USB de tip C pentru streaming direct cu un singur cablu de pe Nintendo® Switch.

 

Design compact, perfect pentru acasa

Premium Design, perfect for Work and Play

 

Compact si suficient de usor pentru a-l lua in miscare.

 

Finisaj gri Meteor si alb polar pentru un aspect modern.

 

Stand fara trepte pentru unghiuri de proiectie personalizate.

 

Distractie instantanee, usor de realizat

 

 

Configurare fara efort in secunde

O experienta complet cinematografica prin simpla apasare a unui buton. Cu focalizare automata instantanee avansata si capabilitate auto keystone, configurarea este acum mai rapida si mai usoara ca niciodata.

Focalizare automata instantanee

la viteza luminii

Distanta instantanee si precisa, pe orice suprafata, utilizand tehnologia Time-of-Flight (ToF) de varf din industrie, oferind imagini perfect focalizate intr-o singura secunda.

 

 

O potrivire perfecta din orice unghi

Nu este nevoie de pozitionare centrala. Keystone orizontal/vertical cuprinzator si 4 capabilitati de reglare a colturilor ofera imagini perfect formate de sus, dedesubt, fata sau lateral.

 

 

Nu este doar divertisment acasa

Luati experienta pe ecranul mare oriunde ati merge. M2e ultra-usor si extrem de compact este proiectat pentru o portabilitate fara efort. Pur si simplu conectati o baterie externa* prin USB Type-C si luati spectacolul pe drum.

* Banca de alimentare ar trebui sa aiba cel putin 45W (15V / 3A) si sa accepte iesirea protocolului Power Delivery (PD).

 

 

Proiectati mare si in spatii mici

Obtineti pana la 100” de ecran de la doar 2,7 m distanta pentru divertisment mare in orice spatiu.

 

Plug and Play de pe orice dispozitiv

Urmariti continutul instantaneu de pe orice dispozitiv cu conectivitate plug-and-play prin USB Type-C, HDMI, cititor USB, Micro SD si Wi-Fi. Sau utilizati cei 10 GB de stocare locala pentru a va pastra continutul preferat.

Plug & Play

 

Urmariti mai mult, va faceti griji mai putin

Proiectata avand in vedere ingrijirea ochilor, lumina reflectorizanta de proiectie ofera o experienta de vizionare practic lipsita de lumina albastra pentru a reduce oboseala ochilor pe perioade prelungite de vizionare.

 

 

Telecomanda antibacteriana certificata TUV

Ramai distrat, ramai sanatos. Telecomanda antibacteriana adopta o acoperire speciala cu ioni de argint pentru a preveni atasarea bacteriilor si ramane eficienta chiar si dupa o perioada lunga de utilizare.

O sarbatoare pentru ochi si urechi

 

 

Tehnologie LED lider in industrie

 

Ecologic

Fara lampa inseamna fara mercur, o viata mai sigura si mai ecologica pentru casa ta.

 

Fara intretinere

Fara lampi si o durata de viata de 30.000 de ore inlocuiesc intretinerea regulata cu distractia nesfarsita.

 

Mai bine si mai luminos

1.000 lumeni LED de luminozitate imbunatatita de tehnologia LED a doua generatie.

 

Linistit si Imersiv

Temperatura de functionare scazuta si design termic exclusiv cu zgomot minimizat de ventilator.

 

Full HD 1080p pentru detalii captivante

Experimentati fiecare detaliu cu o calitate a imaginii extrem de clara livrata cu rezolutie Full HD 1080p pentru o sarbatoare vizuala oriunde va aflati.

 

 

Scufundati-va in culoare cu Cinema SuperColor + ™

Tehnologia cinematografica proprietara ViewSonic Cinema SuperColor + ™ cu 125% Rec.709 ofera un plus de viata si culori bogate pentru o experienta vizuala reala.

 

 

Sunet personalizat de Harman Kardon

Difuzoarele duale integrate, personalizate de Harman Kardon pentru sunet clar, ofera o experienta la nivel de teatru in filmele si muzica dvs. oriunde ati merge.

 

 

Inteligent si autonom

 

 

Ecran mic pentru experienta mare

Proiectarea ecranului telefonului sau tabletei nu a fost niciodata mai usoara. Conectati wireless M2e la dispozitivul dvs. inteligent * si bucurati-va de divertisment instant pe ecran mare.

 

 

Bluetooth activat pentru optiuni audio suplimentare

Bucurati-va de un sunet de calitate in conditiile dvs. Folositi M2e ca difuzor Bluetooth pentru a incepe petrecerea sau conectati-va castile Bluetooth si cufundati-va in propria lume a divertismentului pe ecran mare.

 

 

Streaming direct de continut prin USB Type-C

Proiectati continutul direct de pe telefon sau alte dispozitive mobile prin USB Type-C in timp ce il incarcati simultan. Transmiteti videoclipuri, FaceTime cu prietenii sau jucati Nintendo® Switch pe ecranul mare fara o statie de andocare, totul printr-un singur cablu.

 

 

Control tactil intuitiv cu telefonul

Controlati M2e cu telefonul. Descarcati aplicatia ViewSonic vCastSender si conectati-va prin aceeasi retea Wi-Fi pentru navigare fara efort, tastare usoara si adnotare simpla pe marele ecran.

 

 

Streaming autonom

Adio dezordine de cabluri si dispozitive externe. Centrul de aplicatii incorporat va reuneste intreaga distractie intr-un singur loc. Descarcati aplicatii media prin Wi-Fi si transmiteti in flux continutul preferat direct din proiector.

 

Streaming-Heaven

 

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      LED
    • Lumeni
      1000 ANSI
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      3.000.000:1
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      30000 ore
    • Culori afisate
      1.07 miliarde
  • Conectori:
    • HDMI
      1 x
    • Audio
      1 x
    • USB
      1 x USB type A
      1 x USB Type-C

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.