Tablete pentru inlaturarea calcarului Jura

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tablete pentru inlaturarea calcarului Jura de la JURA

Calcarul este cel mai mare dusman pentru toate aparatele de cafea

Pentru a extinde durata de viata a automatului dumneavoastra de cafea, JURA a dezvoltat tableta de decalcifiere in 2 pasi, care indeparteaza cu grija calcarul si, in acelasi timp, protejeaza aparatul dumneavoastra.

 

 

   

Decalcifiere in 2 faze

Tabletele pentru inlaturarea calcarului cu timp de dizolvare optimizat, concepute special pentru automatele JURA pentru cafea, asigura o decalcifiere optima, eficienta si durabila.
Ciclul de decalcifiere se realizeaza acum in 2 faze:

 

  • Prima faza: indeparteaza cu grija toate resturile de calcar din aparatul de cafea.
  • A doua faza: Impregneaza circuitul de lichide cu un film protector si protejeaza pe o perioada indelungata conductele si sistemul de incalzire impotriva coroziunii.

 

Doar tabletele originale de decalcifiere JURA garanteaza o igiena perfecta si o protectie a masinii. Formulele de protectie si compusii nostrii sunt adaptati optim la procesele si materialele automatelor JURA pentru cafea.

 

Fara fosfati
La JURA, inteligenta ecologica este de multa vreme o calitate importanta, precum si utilizarea durabila a resurselor si a energiei. De aceea, ne bazam pe o compozitie fara fosfati pentru tabletele noastre originale de decalcifiere. Formula lor optimizata garanteaza igiena certificata TUV, protejand, in acelasi timp, mediul inconjurator si asigurand o cafea perfecta.

   

O cafea perfecta, de fiecare data, gratie sistemului de igiena certificat TUV

Automatele JURA pentru cafea au fost certificate drept foarte igienice de catre organizatia internationala independenta de testare TUV Rheinland, conform criteriilor sale foarte stricte. Acest lucru demonstreaza ca produsele de intretinere JURA, realizate cu scopul de a fi eficiente impreuna cu programele controlate electronic, garanteaza igiena si curatarea certificate TUV pentru fiecare automat JURA pentru cafea.

   

Calcarul: sursa de probleme si devastator pentru gust

Calcarul se depune atunci cand apa este incalzita. El ingusteaza spatiul din conducte si prelungeste timpul de incalzire, astfel, consum mai mare de energie sau chiar poate duce la o blocare completa a automatului. Calcarul altereaza si gustul cafelei. In cantitati mici, este un important intensificator de aroma. Iar un continut prea mare de calcar in apa ofera un gust neplacut si, prin urmare, previne dezvoltarea aromei din cafea din cauza variatiilor de temperatura.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Accesoriu
Tip accesoriu Solutie decalcifiere
Destinat pentru Espressor
Brand compatibil Jura
Capacitate capsule 9
Culoare Alb Albastru
Continut pachet

Tablete detartrante

9 x Tableta decalcifiere

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.