Nikon Aparat foto digital COOLPIX A900, 20 MP, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

2.681,70 lei
2.681,70 lei
  • Distribuie pe:

Descriere Aparat foto digital COOLPIX A900, 20 MP, Negru de la Nikon

Aparatul foto COOLPIX A900 ofera performante remarcabile intr-un corp compact.

Beneficiati de un sistem optic NIKKOR, de calitate exceptionala, intr-un corp de buzunar, care se potriveste oricarui stil de viata: fotografiati scene de calatorie uimitoare in detalii fine, cu puternicul obiectiv cu zoom optic de 35x, extensibil pana la 70x prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom sau inregistrati clipe memorabile in filme 4K UHD extrem de clare. Fiti creativ, utilizand ecranul cu inclinare si modurile de expunere manuala (P/S/A/M) si mentineti aparatul foto conectat la dispozitivul inteligent cu SnapBridge.

Fiti pregatit sa fotografiati in orice moment, cu functia AF de mare viteza, recapturati cu usurinta subiectele utilizand butonul de zoom cu revenire rapida si realizati simplu filme supercursive impresionante.

Aparatul foto A900, cu 20,3 megapixeli, va permite sa inregistrati viata in stil creativ.

SISTEM OPTIC NIKKOR PUTERNIC, INTR-UN CORP FOARTE ATRACTIV

Corpul inselator de mic al aparatului foto gazduieste puterea exceptionala a sistemului optic NIKKOR, pentru a inregistra imagini deosebit de clare si filme cursive. Acest aparat foto compact, conceput in stil clasic, va va purta prin locuri pe care nu le-ati mai vazut.

Capturati chiar si cele mai indepartate subiecte in timp ce calatoriti sau va apropiati de centrul actiunii, la evenimente si aniversari, cu puterea unui obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 35x, extensibil pana la 70x prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom. Acesta acopera distante focale de la 24 mm, la pozitia cu unghi larg, pana la 840 mm, la unghiuri de camp super-telefotografice (echivalent format de 35 mm), astfel incat sa acoperiti fiecare inci al actiunii si sa fotografiati subiecte macro aflate la doar 1 cm (aproximativ) fata de obiectiv.

SISTEM VR (REDUCERE A VIBRATIILOR) DE INALTA PERFORMANTA

In ciuda corpului mic al aparatului foto, fotografiile vor fi clare si filmele cursive, gratie capacitatii de reducere a vibratiilor, de inalta performanta, care reduce efectele nedorite ale tremuratului aparatului foto, chiar si la zoom maxim. Sistemele VR prin deplasarea componentelor obiectivului si VR electronic functioneaza impreuna pentru a produce imagini statice clare, asigurand un efect echivalent utilizarii unui timp de expunere cu 4.0 stopuri mai scurt (masurat in conformitate cu standardele CIPA, la pozitia maxima de telefotografie). Sistemul VR hibrid pe 5 axe stabilizeaza aparatul foto in timp ce inregistrati filme, astfel incat imaginile vor fi intotdeauna clare.

   

SENZOR DE IMAGINE CMOS CU ILUMINARE DIN SPATE, DE 20,3 MEGAPIXELI

Avand un numar mare de megapixeli, care asigura o performanta remarcabila si fotografii clare cu zgomot redus, puternicul senzor de imagine CMOS, cu iluminare din spate, va ofera si avantajul de a fotografia in situatii cu lumina scazuta. Veti obtine fotografii superbe, de inalta rezolutie, chiar si in conditii de fotografiere pe intuneric.

   

INREGISTRARE DE FILME 4K UHD

Comutati pe inregistrarea filmelor 4K UHD (3840x2160/30p) de inalta calitate, cu sunet stereo, printr-o singura atingere a butonului dedicat pentru inregistrarea filmelor. Functia Pauza va permite sa intrerupeti filmarea pentru a face o pauza si sa reluati inregistrarea aceluiasi film si, in plus, puteti sa salvati imagini statice in timpul redarii filmului sau sa utilizati functia de editare a filmelor pentru a sterge segmentele inutile inregistrate inainte sau dupa actiunea pe care doriti sa o salvati.

   

SNAPBRIDGE

SnapBridge mentine o conexiune constanta, cu consum redus de energie intre aparatul foto si smartphone sau tableta, pentru a va oferi posibilitatea de a va controla mai simplu viata fotografica. Acum puteti sa sincronizati fotografiile cu cele din dispozitivul inteligent in timp ce fotografiati si sa partajati intr-o clipa imaginile de calitate Nikon. De asemenea, puteti sa controlati functii cheie ale aparatului foto prin intermediul telefonului, sa aveti mereu ora corecta in aparatul foto si sa il actualizati etc.

In prezent este disponibila aplicatia pentru dispozitivele cu Android. Aplicatia pentru iOS va fi disponibila la App Store® incepand din august 2016.

   
 
TIMP SCURT DE RASPUNS

Cand nu exista o a doua sansa de a fotografia scenele importante, aveti nevoie de un aparat foto care este rapid si raspunde prompt la comenzi, astfel incat sa nu pierdeti niciodata momentul perfect.
 
   

FILME SUPERCURSIVE SI SECVENTIALE

Creati cu usurinta filme supercursive si secventiale remarcabile. In cazul filmelor supercursive, se salveaza imagini statice dintr-un film inregistrat, pentru producerea automata a unui film cu derulare rapida, la o viteza de 30 sau 25 de cadre pe secunda. Puteti sa inregistrati diferite puncte de vedere, modificand compozitia in modul Supercursiv, spre deosebire de pozitia fixa necesara pentru inregistrarea unui film secvential normal. In cazul caracteristicii de Filmare secventiala, se produce automat un film de 10 secunde, utilizandu-se imagini statice inregistrate prin fotografiere cu temporizator. Pur si simplu selectati o scena de fotografiere, precum Peisaj urban, Peisaj sau Apus si se va seta cel mai adecvat interval.

   

CONTROL COMPLET SI SELECTOR DE COMANDA

Accesati cu usurinta modurile de expunere (P/S/A/M) cu ajutorul unui selector de moduri, care este situat in partea superioara a aparatului foto, pentru a controla manual timpul de expunere sau diafragma si utilizati sectorul de comanda pentru a regla timpul de expunere sau valoarea diafragmei. Controalele manuale va ajuta sa inregistrati momentele decisive, ca atunci cand fotografiati o actiune rapida, unde timpul de expunere trebuie micsorat pentru a evita efectul de estompare. Selectorul de comanda ofera acces rapid la o serie de functii: cand se afiseaza un meniu sau o setare, puteti sa selectati o optiune rotind selectorul de comanda sau selectorul multiplu; in plus, acesta poate fi utilizat pentru a regla zoomul la redare, pentru a derula rapid inainte sau a derula inapoi filmele. Adio derulare prin meniuri – doar rotiti si gata.

Specificatii tehnice

 

Tip Aparat foto digital compact

Pixeli efectivi 20,3 milioane (Prin procesarea imaginii, numarul de pixeli efectivi se poate reduce.)

Senzor imagine Tip CMOS de 1/2,3 inci, Numar total pixeli: aprox. 21,14 milioane

 

Obiectiv Obiectiv NIKKOR cu zoom optic 35x

 

Distanta focala 4,3 pana la 151 mm (unghi de camp echivalent cu al obiectivelor de 24–840 mm in format de 35 mm [135])

 

Numar f/ f/3.4 pana la 6.9

 

Constructie obiectiv 13 elemente in 11 grupuri (4 elemente ED)

 

Magnificare Pana la 4x (unghi de camp echivalent cu al obiectivelor de aprox. 3360 mm in format de 35 mm [135])

 

Reducere vibratii VR prin deplasarea obiectivului si VR electronic (filme)

 

Focalizare automata AF detectare contrast

 

Interval focalizare [W]: aprox. 50 cm (1 ft 8 inci) la infinit, [T]: aprox. 2 m (6 ft 7 inci) la infinit, Mod macro: aprox. 1 cm (0,4 inci) la infinit (pozitia cu unghi larg) (Toate distantele sunt masurate de la centrul suprafetei frontale a obiectivului)

 

Mod Zona AF Prioritate fata, centrala, manual cu 99 zone de focalizare, urmarire subiect, gasire tinta AF, AF la atingere

 

Monitor TFT LCD (RGBW) cu diagonala de 7,5 cm (3 inci), aprox. 921.000 puncte, cu strat anti-reflexie si functie de reglare a luminozitatii in 6 trepte

 

Acoperire cadru Aprox. 98% pe orizontala si pe verticala (comparativ cu imaginea reala)

 

Acoperire cadru (mod redare) Aprox. 100% pe orizontala si pe verticala (comparativ cu imaginea reala)

 

Sistem de fisiere Compatibil DCF si Exif 2.3

 

Stocare - format fisier Imagini statice: JPEG, Filme: MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC, Audio: AAC stereo)

 

Dimensiune imagine (pixeli) 20M (Ridicat) [5184 x 3888 (Ridicat)], 20M [5184 x 3888], 8M [3648 x 2736], 4M [2272 x 1704], 2M [1600 x 1200], VGA [640 x 480], 16:9 15M [5184 x 2920], 1:1 [3888 x 3888]

 

Sensibilitate ISO ISO 80 pana la 1600

Masurare expunere Matriciala, central-evaluativa (zoom digital mai mic decat 2x), spot (zoom digital 2x sau mai mare)

Control expunere Expunere in moduri automate programate si compensare expunere (-2 – +2 EV in trepte de 1/3 EV)

 

Tip obturator Obturator mecanic si obturator electronic CMOS

 

Autodeclansator Se poate selecta dintre 10 sec, 5 sec si 2 sec

 

Diafragma Diafragma iris cu 3 lame, controlata electronic

 

Interval diafragma 7 trepte de 1/6 EV (W) (modurile A, M)

 

Blit incorporat Da

 

Intervan blit (aprox.) [W]: 0,5 pana la 6,0 m (1 ft 8 inci pana la 19 ft), [T]: 1,5 pana la 3 m (4 ft 12 inci pana la 9 ft 10 inci)

 

Control blit Blit automat TTL cu pre-blituri de control

 

USB Conector micro-USB, USB de mare viteza, Nu utilizati niciun alt cablu USB in afara de modelul UC-E21 pentru conectorul micro-USB. Accepta imprimare directa (PictBridge)

Iesire HDMI Microconector HDMI (Tip D)

 

Standarde Wi-Fi (Wireless LAN) IEEE 802.11b/g (protocol LAN fara fir standard)

 

Frecventa functionare Wi-Fi (LAN fara fir) De la 2412 pana la 2462 MHz (de la 1 pana la 11 canale)

 

Securitate Wi-Fi (LAN fara fir) OPEN/WPA2-PSK

 

Protocoale de acces Wi-Fi (Wireless LAN) Infrastructura

 

Standarde Bluetooth Specificatie Bluetooth versiunea 4.1

 

Limbi compatibile Araba, bengali, bulgara, chineza (simplificata si traditionala), ceha, daneza, olandeza, engleza, finlandeza, franceza, germana, greaca, hindi, maghiara, indoneziana, italiana, japoneza, coreeana, marathi, norvegiana, persana, poloneza, portugheza (europeana si braziliana), romana, rusa, sarba, spaniola, suedeza, tamila, telugu, thai, turca, ucraineana, vietnameza

 

Surse alimentare Un acumulator Li-ion EN-EL12 (inclus), adaptor la reteaua electrica EH-62F (disponibil separat)

 

Timp incarcare Aprox. 2 h 20 min (cand se utilizeaza adaptorul de incarcare la curent alternativ EH-71P si cand acumulatorul s-a descarcat complet)

 

Durata functionare acumulator Aprox. 270 de fotografii cand se utilizeaza acumulatorul EN-EL12

 

Durata efectiva de functionare a acumulatorului la inregistrari video Aprox. 50 min (1080/30p) cand se utilizeaza acumulatorul EN-EL12

 

Montura trepied 1/4 (ISO 1222)

 

Dimensiuni (L x l x h) Aprox. 113 x 66,5 x 39,9 mm (4,5 x 2,7 x 1,6 inci) (fara proeminente)

 

Greutate Aprox. 298 g (10,6 oz) (inclusiv acumulatorul si cardul de memorie)

 

Mediu de functionare - Temperatura De la 0 °C pana la 40 °C (de la 32 °F pana la 104 °F)

Mediu de functionare - Umiditate 85% sau mai putin (fara condens)

 

Accesorii furnizate Acumulator Li-ion EN-EL12, adaptor de incarcare la curent alternativ EH-71P, cablu USB UC-E21, curea aparat foto

Vezi mai mult

  • General
    • Tip senzor
    • Rezolutie senzor Mpx
      20
    • Dimensiune senzor
    • Zoom optic
      35x
    • Dimensiune display (inch)
      3"
    • Filmare video

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.