BlackDecker Aspirator fara sac Turbocyclone Black+Decker BXVML700E, 700W, 2l, HEPA

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
423,79 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 429,74 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 15.75 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BXVML700E

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator fara sac Turbocyclone Black+Decker BXVML700E, 700W, 2l, HEPA de la BlackDecker

Aspirator uz casnic Turbocyclone 700W Black+Decker - BXVML700E

Echipat cu sistemul de filtrare Turbocyclone care optimizează performanțele de aspirație. Eficiență ridicată, consum redus: realizează aspirația mai eficient datorită motorului, accesoriului de aspirație și etanșarea optimă a dispozitivului și a conexiunilor accesorii. Cu acest cu două poziții de stationare, aspiratorul poate fi utilizat în mai multe moduri. Aspirati toate tipurile de pardoseli, de la covor la parchet și la gresie. Echipat cu un tub telescopic de 470 ml și o poziție de depozitare.

Cu accesorii lance 2-în-1 pentru o curățare aprofundată. Echipat cu filtru HEPA pe calea de ieșire a aerului captează praful și particulele, este extrem de eficient, lavabil și reutilizabil. Conceput pentru confortul dumneavoastră: designul compact, mânerul ergonomic și roțile cu profil din cauciuc moale, protejarea parchetului devine un vis implinit, permit transportul ușor oriunde doriți să efectuați curățarea. Design ușor ridicat pentru a asigura stabilitate și transport optim. Cu un rezervor de 2 litri ușor de îndepărtat și golit.

 Black + Decker
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.