BlackDecker Statie de calcat negru Black+Decker BXSS2400E, 2400W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
686,87 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 688,06 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 25.22 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BXSS2400E

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Statie de calcat negru Black+Decker BXSS2400E, 2400W de la BlackDecker

Statie de calcat negru Black+Decker 2400 W - BXSS2400E elibereaza aburul rapid si eficient, la cea mai mica temperatura, pentru indepartarea cutelor dificile din orice tip de tesatura, astfel incat, procesul de calcare devine profesional, chiar si acasa. Gratie puterii de 2400 W, statia de calcat genereaza un debit de abur variabil de pana la 45 g/min si un jet de abur puternic de pana la 130 g/min, ce patrunde cu usurinta chiar si in tesatura materialelor mai groase si ajuta la indepartarea eficienta a cutelor.

Statia de calcat Black+Decker este prevazuta cu fier de calcat cu talpa ceramica subtire si usoara, rezistenta la zgarieturi, prevazuta cu varf de precizie ce aluneca usor pe toate tipurile de material. Datorita jetului foarte puternic de abur, a greutatii reduse a fierului si a designului ergonomic, statia de calcat Black+Decker poate fi utilizata si pentru calcarea verticala, fiind ideala pentru indepartarea cutelor de pe costume, rochii, tapiterii, draperii sau perdele. De asemenea, aburul puternic al fierului poate distruge bacteriile si virusii, cu o singura atingere.

Rezervorul de apa are capacitatea generoasa de 2 L si usureaza procesul de calcare pentru sesiuni indelungate, nelimitate. Datorita sistemului Infinity System, rezervorul este detasabil, usor de utilizat si permite reumplerea rapida, fara deconectarea statiei.

Statia de calcat Black+Decker este dotata cu pornire rapida si se incalzeste in doar 2 minute pentru functionarea rapida si eficienta, in timp ce fierul de calcat este prevazut cu maner ergonomic potrivit pentru o manevrare usoara si functie anti-calcar impotriva petelor, ideala pentru curatarea usoara a impuritatilor depuse si prelungirea duratei de viata. De asemenea, datorita functiei eco vei economisi energie atunci cand vei calca rufe pentru intreaga familie, mentinand aceleasi rezultate excelente de calcare.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.