Aspirator robot, Midea, M6, 55 W, 3350mAh, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator robot, Midea, M6, 55 W, 3350mAh, Alb de la Midea

Robot de curatare Midea M6

Fa ceva placut si lasa robotul Midea M6 sa curete podelele din casa ta pentru tine! Dispozitivul se distinge printr-o putere de aspiratie de 2000 Pa si este echipat cu o perie in forma de V si doua perii laterale, datorita carora face fata bine murdariei. Utilizeaza navigatie LiDAR avansata si ofera un timp de functionare de pana la 180 de minute. De asemenea, are un rezervor special conceput pentru apa si praf, 2 in 1, care permite nu doar aspirarea, ci si spalarea podelelor. Robotul este compatibil cu Google Assistant si asistentii vocali Amazon Alexa, il puteti controla si folosind aplicatia.

Sistem avansat de navigatie

Robotul de curatare Midea M6 va fi perfect pentru casa ta. Accepta sistemul avansat de navigatie LiDAR, datorita caruia scaneaza in mod inteligent camerele, creeaza hartile lor precise si planifica rutele de curatare in asa fel incat sa curete temeinic toate suprafetele in cel mai scurt timp posibil. In plus, dispozitivul detecteaza obstacolele si le evita cu usurinta. Nu-ti fie frica sa lovesti ceva! Robotul isi poate aminti chiar si mai multe harti de etaj.

Curatare eficienta

Fii sigur ca podeaua ta va fi sclipitor de curata. Robotul M6 se misca inainte si inapoi intr-un model in zig-zag, astfel incat curata temeinic intreaga suprafata - nu va faceti griji ca pierdeti ceva! Aparatul este echipat si cu un recipient 2 in 1 special conceput, care include un rezervor de praf de 600 ml si un rezervor de apa de 250 ml. Are si filtru HEPA E10 incorporat. Toate acestea inseamna ca robotul poate aspira eficient si poate spala podeaua in acelasi timp!

Ajutorul tau in lupta impotriva murdariei

Castiga lupta impotriva murdariei. Robotul de curatare M6 este echipat cu un motor puternic BLDC si ofera o putere de aspiratie de pana la 2000 Pa. De asemenea, are doua perii laterale si o perie principala special conceputa in forma de V. Datorita acesteia, indeparteaza fara efort praful, firimiturile si chiar parul! De asemenea, va face fata parului, ceea ce inseamna ca va fi util pentru proprietarii de animale de companie. Mai mult, ai la dispozitie mai multe moduri de curatare. De asemenea, robotul poate creste automat puterea de aspiratie pe covoare pentru a indeparta mai bine murdaria ascunsa in fibrele acestora.

Se va ocupa de pete

Bucurati-va de o podea curata si stralucitoare. Robotul de curatare Midea M6 ofera o functie de stergere si va permite sa alegeti dintre 4 niveluri de apa, astfel incat sa puteti regla functionarea acestuia in functie de nevoile dumneavoastra si de gradul de murdarie al suprafetei. Poate face fata cu usurinta chiar si celor mai incapatanate pete! Aparatul este perfect pentru diverse tipuri de pardoseli - de la gresie la panouri. Vedeti singuri ca curatarea nu trebuie sa necesite mult efort!

Baterie puternica

Midea M6 va va surprinde si cu timpul lung de lucru. Robotul este echipat cu o baterie rezistenta cu o capacitate de 3350 mAh. Datorita acestui lucru, poate curata continuu pana la 180 de minute! Aceasta inseamna ca va fi fantastic atat in apartamentele mai mici, cat si in casele mari.Mai mult, atunci cand bateria este aproape goala, dispozitivul se va intoarce automat la statia de incarcare pentru a se reincarca.

Nimic nu-l va opri

Ce altceva il face pe robotul M6 sa se poata misca liber si in siguranta prin camere? Dispozitivul a fost echipat cu o serie de senzori inteligenti, datorita carora nu este in pericol de a se ciocni de mobilier sau de a cadea pe scari. De asemenea, poate curata temeinic in colturi si de-a lungul marginilor. In plus, depaseste cu usurinta obstacolele de pana la 2 cm inaltime - poate face fata cu usurinta pragurilor si covoarelor. Nu trebuie sa-l urmaresti tot timpul!

Operare si mai convenabila

Va pasa de posibilitati suplimentare? Incercati aplicatia gratuita MSmartHome! Cu acesta, puteti, printre altele, sa reglati nivelul apei si puterea de aspiratie, sa setati un program de lucru sau sa selectati zona de curatat de robot. Nu doriti ca dispozitivul dvs. sa acceseze o camera, cum ar fi camera unui copil? Creati un perete virtual sau o zona interzisa! Robotul este compatibil si cu Google Assistant si Amazon Alexa, ceea ce iti permite sa-l controlezi folosind comenzi vocale – nici macar nu trebuie sa te misti!

 

Inclus

  • Robot de curatare
  • statie de incarcare
  • Cablu de alimentare
  • Tampa de stergere
  • Suport pentru mop
  • Filtru
  • Perie laterala x2
  • perie principala
  • Rezervor de apa si praf 2 in 1
  • Perie de curatat
  • Manual de utilizare

Brand Midea
Model M6
Culoare albă
Putere de aspirare Până la 2000 Pa
Filtru HEPA
Motor BLDC
Nivelul volumului Aprox. 69 dB
Putere nominala 55W
Tensiune nominală 4,4 V
Capacitate baterie 3350mAh
Timp de funcționare Până la 180 min
Timp de încărcare Aprox. 3-4h
Sistem de navigație LDS
Tip rezervor de apă Controlat electronic
Capacitate rezervor praf 600 ml
Capacitate rezervor apa 250 ml
Depășirea obstacolelor de până la 2 cm
Material ABS
Dimensiuni 340x340mm
Greutate 3,3 kg
Aplicația MSmartHome
Compatibilitate Amazon Alexa, Google Assistant, Google Home

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.