Espressor automat Jura Z10 Aluminium Black, 1450W, 32 bauturi, One Touch, Afisaj color, WiFi Connect, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
12.438,12 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 12.439,31 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 455.98 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

15488_jura

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Espressor automat Jura Z10 Aluminium Black, 1450W, 32 bauturi, One Touch, Afisaj color, WiFi Connect, Negru de la JURA

Noua rasnita care recunoaste produsul (P.R.G.)

Pentru a asigura macinarea optima pentru fiecare specialitate, inginerii JURA au proiectat rasnita care recunoaste produsul (P.R.G.). Rasnita de mare performanta cu control electronic regleaza intr-o fractiune de secunda consistenta predefinita a macinatului – cu mult mai repede si frecvent decat s-ar putea face acest lucru manual. Spectrul sau variaza de la rasnire foarte fina pentru clasicele specialitati scurte de cafea la rasnirea foarte mare pentru specialitatile lungi. Dar iubitorii de cafea nu trebuie sa se ingrijoreze deoarece reglarea se petrece automat de fiecare data cand se pregateste o bautura si, daca se prefera, poate sa fie individual selectata functia de selectare a aromei inainte de prepararea fiecarei specialitati.

Specialitate rece – extrem de proaspata

 

Multumita procesului de extractie la rece, Z10 prepara specialitati originale de cafea rece. In timp ce cafelele reci conventionale constau in cea mai mare parte din cafea calda care este apoi racita, in extractia Z10  prepararea se face cu apa rece, pulsata la presiune mare, si cu cafea macinata in particule mai mari. Rezultatul final este o bautura revigoranta, energizanta si naturala in care aromele fructate ale cafelei pot fi savurate fara sa fie estompate de gustul amar. Orice altceva ar fi doar o cafea rece.

   

Unitate de preparare de generatia a opta

 

Unitatea de preparare este cea mai importanta parte a unui automat de cafea. Pentru Z10, JURA a creat unitatea de preparare de generatia a opta. Cu tehnologia sa 3D unica de preparare, permite apei sa curga prin cafeaua macinata pe niveluri multiple. Acest proces elibereaza cea mai mare parte a aromei, atat pentru specialitatile calde, cat si pentru cele reci.

/data/downloaded_images/20240405101239/4cbfbd4f0b30b6d82d0527f94aba91c6.jpeg
   

Eleganta de durata

 

Modelul si alegerea atenta a materialelor joaca un rol important in durabilitatea produsului. JURA intotdeauna se straduieste sa realizeze un model pe care oamenii vor fi mandri sa-l detina si care inca va arata modern si nou dupa multi ani. Calitatea fara compromisuri, materialele durabile si de calitate ridicata si precizia maxima tehnica garanteaza atat excelenta culinara, cat si cea estetica de-a lungul intregii durate de viata a automatului. Panoul frontal convex-concav din aluminiu demonstreaza standardul foarte ridicat al metodei de fabricare. Rezervorul de apa cu designul sau ondulat elegant si carcasa armonioasa a filtrului sunt doar doua exemple a atentiei acordate la ceea ce pot parea mici detalii. De indata ce atingeti automatul Z10, simtiti ceea ce inseamna valoarea adevarata pentru JURA.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Automat
Tip incastrare Standard
Tip alimentare Cafea boabe
Utilizare Rezidential
Tip bautura

Cafea Espresso

Espresso macchiato

Cappuccino

Latte macchiato

Apa fierbinte

Caffe Latte

Flat white

Spuma de lapte

Macchiato Long

Numar produse preparate 32
Sistem spumare lapte Automat
Numar duze cafea 2
Trepte temperatura 3
Tip display Touchscreen
Material carcasa Aluminiu
Functii

Oprire automata

Control Wi-Fi

Curatare automata

Setare temperatura

Inaltime ajustabila a duzei de cafea

Rasnita

Setare nivel apa

Setare grad tarie cafea

Preincalzire infuzor

Culoare Negru Argintiu

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1450 W
Presiune pompa 15 bar
Capacitate rezervor apa 2.4 l
Capacitate compartiment cafea 280 g
Capacitate recipient reziduuri 20

DIMENSIUNI

Latime 32 cm
Adancime 45 cm
Inaltime 38 cm
Greutate 12.3 Kg
Lungime cablu 1.1 m
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.