Fierbator electric Deerma SH90W, Control temperatura, 1700W, 1.7 L, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
231,18 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 232,37 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 8.52 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

SH90W

Garantie: 12 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Fierbator electric Deerma SH90W, Control temperatura, 1700W, 1.7 L, Negru de la deerma

Fierbator electric Deerma SH90W

Acum puteti pregati cu usurinta cafea fierbinte, ceai sau lapte praf. Fierbatorul electric Deerma SH90W va permite sa fierbeti rapid apa, va permite si sa reglati temperatura in intervalul 40-100A °C. Capacitatea sa este de 1,7 litri.Aparatul este fabricat din materiale prietenoase cu sanatatea si asigura o utilizare sigura. Mai mult, display-ul tactil integrat cu carcasa va va facilita utilizarea ceainicului si va va oferi informatii despre functia si temperatura selectate in timp real.

Posibilitate de reglare a temperaturii

Fierbatorul SH90W va va ajuta sa pregatiti nu numai cafea si ceai delicioase, ci si, de exemplu, lapte praf pentru un copil sau apa cu miere. Dispozitivul va permite sa reglati temperatura in intervalul 40-100A ° C, datorita caruia ii puteti ajusta cu usurinta functionarea la nevoile dvs. Mai mult, in cazul 40A°C si 60A°C, ibricul se va mentine la cald aproximativ 4 ore, iar in cazul 80A°C si 90A°C aproximativ o ora.

imagine

Gatit rapid - capacitate mare

Nu pierde timpul asteptand prea mult ca apa sa fiarba. Fierbatorul este echipat cu un termostat Strix si un element de incalzire de inalta clasa, datorita caruia va permite sa fierbeti apa in aproximativ 6 minute. In plus, capacitatea sa este de pana la 1,7 litri, ceea ce inseamna ca poti pregati pana la 8 cani din bautura selectata dintr-o singura miscare. Toate acestea fac fierbatorul SH90W perfect chiar si pentru familiile numeroase - nimeni nu va trebui sa astepte mult pentru cafea sau ceai.

Ecran tactil LED incorporat

Carcasa dispozitivului este integrata cu un afisaj LED HD, practic, tactil. Cu ajutorul lui, puteti opera comod fierbatorul. De asemenea, veti gasi informatii despre functia selectata si temperatura apei in timp real. Mai mult, datorita termoizolatiei duble, suprafata dispozitivului nu se va incalzi excesiv, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji pentru arsuri.

Siguranta utilizarii

Cautati un ceainic care sa va serveasca perfect mult timp? SH90W va fi alegerea potrivita! Dispozitivul a fost proiectat astfel incat sa asigure siguranta maxima de utilizare. Fierbatorul se va opri automat daca il ridici sau rezervorul sau este gol. Isi va incheia activitatea de la sine cand apa incepe sa fiarba. Deci nu trebuie sa va faceti griji ca il deteriorati.

Design atent gandit

Interiorul ceainicului este realizat din otel inoxidabil 304, care este rezistent la coroziune si sigur pentru utilizare cu alimente - conform RoHS.Deschiderea mare faciliteaza curatarea dispozitivului, iar manerul ergonomic asigura o utilizare confortabila. Pentru a deschide capacul SH90W, apasati pur si simplu un buton. Nu numai ca este convenabil, dar previne si arsurile.

Specificatie

Producator Deerma
Nume Fierbator electric cu ecran inteligent Deerma
Model DEM-SH90W
Putere nominala 1500-1700 W.
Tensiune nominala 220-240V
Frecventa nominala 50-60 Hz
Capacitate 1,7 l
Material Sticla borosilicata, otel inoxidabil 304, PP
Dimensiuni 219 x 173 x 288 mm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.