Joc Shin Megami Tensei V pentru Nintendo Switch

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Joc Shin Megami Tensei V pentru Nintendo Switch de la Nintendo

Cand o crima macabra din Tokyo zilelor noastre blocheaza drumul spre casa al protagonistului nostru, un ocol neplanificat il lasa ingropat si inconstient.
El se trezeste intr-un nou Tokyo, un pustiu devastat de apocalipsa numita acum Da'at... dar inainte ca demonii insetati de sange sa-i poata revendica viata, apare un salvator, iar ei se unesc pentru a deveni o fiinta puternica nici umana, nici demonica: un Nahobino.

Cu noua putere dobandita, protagonistul se aventureaza prin Da'at, un taram enigmatic plin de zeitati mitice si tirani demonici aflati in conflict constant pentru supravietuire.
Cautand raspunsuri, protagonistul trebuie sa-si croiasca propriul drum intr-o lupta intre lumina si intuneric pentru a dicta soarta lumii.

 

Caracteristici:


Desfasoara o poveste aluziva plina de alegeri tragice, fa sacrificii pentru a-ti sustine idealurile in timp ce urmaresti lumina sau ravnesti intunericul pentru a-ti descoperi rolul in noua lume.
- Lupta printr-un pustiu infestat de demoni cu sistemul de lupta Press Turn Battle System, identifica punctele slabe ale inamicilor pentru a putea efectua actiuni consecutive, dar fa o singura greseala si ar putea fi ultima ta greseala.
- Transformati dusmani formidabili in aliati demni de luat in seama, recrutandu-i prin negocieri, apoi fuzionati-i pentru a crea demoni personalizati pentru a se potrivi stilului dvs. de joc.
- Exploreaza lumea expansiva a Tokyo-ului post-apocaliptic, complet redata in 3D uimitor folosind Unreal Engine 4, o premiera pentru seria principala Shin Megami Tensei.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Platforma Nintendo
Compatibilitate device gaming Nintendo Switch
Tip joc Strategie
Subtip joc Role-playing
Data lansare 12 Noiembrie 2021
Tip editie Standard
Rating PEGI (varsta recomandata) 16+
Versiune limba Engleza
Numar jucatori Single-Player
Continut pachet 1 x Joc
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.