Joc Pokemon Scarlet pentru Nintendo Switch

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
285,31 lei
Pret 36 Rate Optimo: 10.46 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

NSW-0496

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Joc Pokemon Scarlet pentru Nintendo Switch de la Nintendo

Bun venit in lumea deschisa a Pokémonului!

Pokémon Scarlet si Pokémon Violet, cele mai noi capitole din seria Pokémon, vor veni pe Nintendo Switch pe 18 noiembrie. Cu aceste noi titluri, seria Pokémon face un nou pas evolutiv, permitandu-va sa explorati liber intr-o lume deschisa.

Diverse orase se imbina perfect in salbaticia fara granite. Vezi Pokemonii acestei regiuni pe cer, in mari, in paduri, pe strazi – peste tot! Experimenteaza adevarata bucurie a seriei Pokémon – lupta impotriva Pokémonului salbatic pentru a-i prinde – acum intr-un joc open world de care se pot bucura jucatorii de orice varsta.Impartasiti bucuria descoperirii cu prietenii si familia in timp ce porniti in aventura cu pana la alti trei jucatori!*Faceti cunostinta cu noi PokémonCei trei Pokémon dintre care iti vei putea alege primul partener sunt Sprigatito, Fuecoco si Quaxly. Cum ii vei intalni pe acesti trei si ce fel de Pokémon sunt acestia?

 

Prezentarea personajelor

Prietena ta Nemona este insorita, energica si iubeste absolut bataliile Pokémon! In calitate de Antrenor de Pokémon cu experienta, ea va servi drept ghid de incredere in aventurile tale.In Pokémon Scarlet, il vei intalni pe profesorul Sada, in timp ce in Pokémon Violet, il vei intalni pe profesorul Turo. Fiecare efectueaza cercetari asupra anumitor stiri transmise in regiune...Pe masura ce porniti in aventura, tinuta dvs. va varia in functie de daca jucati Pokémon Scarlet sau Pokémon Violet. Cine stie ce fel de poveste te asteapta?

 

CARACTERISTICI GENERALE

Platforma Nintendo
Compatibilitate device gaming Nintendo Switch
Tip joc RPG
Subtip joc Aventura
Data lansare 18 Noiembrie 2022
Tip editie Standard
Rating PEGI (varsta recomandata) 7+
Numar jucatori

Single-Player

Multi-Player

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.