Slow cooker Russell Hobbs Compact Home 25570-56, 145 W, 2 L, Design compact, Vas ceramic, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Slow cooker Russell Hobbs Compact Home 25570-56, 145 W, 2 L, Design compact, Vas ceramic, Inox de la Russell Hobbs

Esti in cautarea unui slow cooker care sa te ajute sa economisesti spatiu in bucatarie, dar sa iti ofere in acelasi timp performante puternice? Atunci vei iubi Slow Cooker-ul Compact Home care combina toate beneficiile unui slow cooker cu capacitate mare, insa cu un design dimensionat perfect.

Multumita carcasei din otel inoxidabil slefuit cu accente cromate, acesta nu numai ca va aduce un aer premium in bucataria ta, dar te va impresiona si cu performantele lui.

Ajutandu-te sa explorezi o multime de retete delicioase, acest mic slow cooker poate gati de la supe si ciorbe, la tocanite de vita si mancaruri cu carne de vanat - tu alegi!
 
Capac din Sticla Securizata

Slow Cooker-ul Compact Home are un capac puternic din sticla securizata, conceput pentru a retine caldura in timp ce gatesti. In plus, acesta este ideal pentru nerabdatorii care doresc sa traga cu ochiul la ce gatesc.
   
3 Setari de Temperatura - Inalta, Scazuta si Incalzire

Oricare ar fi reteta pe care doresti sa o gatesti, Slow Cooker-ul Compact Home are o setare de temperatura potrivita pentru aceasta. Avand o setare inalta care iti poate ingrosa supa sau ciorba, reducand umiditatea, si o setare scazuta care poate fi utilizata pentru prepararea unei tocanite de vita - exista o temperatura potrivita pentru fiecare reteta. Iar daca inca nu esti pregatit de masa sau cineva intarzie la cina, poti folosi functia de incalzire pentru a iti mentine mancarea calda.


CARACTERISTICI PRINCIPALE

Tip Slow cooker
Utilizare Rezidential
Capacitate 2 l
Functii Sistem de siguranta Termostat Mentinere la cald
Numar programe 3
Material carcasa Inox
Material recipient Ceramica
Culoare Inox
Continut pachet 1 x Slow cooker

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 145 W
Tip panou de comanda Mecanic
Tensiune alimentare 230 V
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.