Multicooker Ninja OP500EU, 1460W, 7.5L, functie Slow Cook, 9 moduri de gatire, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.325,72 lei
Pret 36 Rate Optimo: 48.6 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

OP500EU

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Multicooker Ninja OP500EU, 1460W, 7.5L, functie Slow Cook, 9 moduri de gatire, Negru de la NINJA

Luati masa la maxim cu ajutorul cuptorului multi-aragaz Ninja Foodi MAX 9-in-1 de dimensiuni familiale cu o oala de gatit de 7,5 L, suficient de mare pentru a alimenta pana la 6 persoane. Bucurati-va de 9 functii de gatit incredibile si de tehnologia exclusiva Ninja TenderCrisp.

Aragazul sub presiuneTehnologia unica Ninja TenderCrisp gateste si friptura pentru rezultate delicioase intr-o fractiune din timp. Presati rapid Cook pentru o mancare suculenta, apoi alegeti dintre setarile Air Crisp, Bake / Roast sau Grill pentru a oferi mancarii un finisaj crocant, auriu. Pur si simplu comutati intre capacul de presiune si capacul de crocare pentru rezultate perfecte de fiecare data.

O singura oala face mult! Cu mai multe functii de gatit, este usor sa arati mesele delicioase de casa, preparatele, gustarile si deserturile pe care toata familia le va incanta.

Gatit sub presiune mese rapide, delicioase, de la fripturi suculente si carne de porc frageda la curry aromat si paste perfect gatite. Cu pana la 70% mai rapid decat metodele de gatit traditionale *, gatitul sub presiune foloseste abur supraincalzit pentru a bloca sucurile.

Mancaruri si flancuri Air Crisp folosind putin sau deloc ulei, de la chipsuri de aur si cartofi dulci la degete de peste crocante si aripi de pui - cu pana la 75% mai putina grasime decat metodele traditionale de prajire **.

Gatiti lent caserolele de incalzire, risotturile zest si hotpoturile inimioase cu pana la 12 ore inainte, asigurandu-va ca masa este gata cand ajungeti acasa.

Friptura de cartofi friptura pufoase, fripturi de nuci bogate, potpuriuri legume mediteraneene si incalzirea veg de iarna.

Gatiti fileuri de somon, burgeri gustosi si dati crsuuta pastelor cu branza.

Abu biban de mare delicat, sparanghel oferta si feluri de mancare de legume sanatoase.

Coaceti paine proaspata, prajituri si deserturi impresionante de care sa va mandriti.

Fripturi inainte de gatit, Sote ingrediente pentru a pregati sosuri si carameliza ceapa pentru aroma maxima.

Deshidratati ingredientele proaspete pentru a crea fructe uscate sanatoase, inclusiv mango, mar, capsuni si banane, chipsuri de legume radacinoase de casa, carne de vita si ierburi uscate.

Creati iaurt de casa exact asa cum va place.

Completati mesele intr-o oala. Utilizati raftul reversibil pe 2 niveluri pentru a gati in acelasi timp reteaua principala si partile laterale, perfect pentru stratificarea legumelor, orezului si a boabelor cu carne sau peste.

Gatiti din congelate si bucurati-va de rezultate delicioase crocante - perfecte atunci cand trebuie sa pregatiti cina in graba.

Cu o capacitate de dimensiuni familiale, oala de gatit de 7,5 L si cosul de 4,7 L Cook & Crisp faciliteaza gazduirea oaspetilor, hranirea familiei si a prietenilor sau gatirea in loturi gata de inghet. Spalarea este usoara datorita pieselor acoperite cu ceramica, antiaderente, care se pot spala in vase.

Contine componente sigure pentru masina de spalat vase si picioare antiderapante.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Tip

Sub presiune

Slow cooker

Utilizare Rezidential
Capacitate 7.5 l 4.5 l
Functii Timer
Numar programe 9
Tip programe

Abur

Preparare lenta

Culoare Negru
Continut pachet 1 x Multicooker

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 1460 W
Tip panou de comanda Digital

DIMENSIUNI

Latime 42 cm
Inaltime 38 cm
Lungime 35 cm
Lungime cablu 0.8 m
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.