Robot de bucatarie KENWOOD Prospero+ KHC29.W0SI, 1000 W, vas 4.3 l, blender 1.2l, masina de tocat, procesor alimente, storcator, presa citrice, rasnita, 3 accesorii patiserie, 6 trepte viteza, argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Robot de bucatarie KENWOOD Prospero+ KHC29.W0SI, 1000 W, vas 4.3 l, blender 1.2l, masina de tocat, procesor alimente, storcator, presa citrice, rasnita, 3 accesorii patiserie, 6 trepte viteza, argintiu de la Kenwood

Robot de bucatarie KENWOOD Prospero+ KHC29.W0SI, 1000 W, vas 4.3 l, blender 1.2l, masina de tocat, procesor alimente, storcator, presa citrice, rasnita, 3 accesorii patiserie, 6 trepte viteza, argintiu

 
Daca doar iti dezvolti abilitatile culinare sau esti un bucatar pasionat, care are intotdeauna un spatiu scurt in bucatarie; Prospero + este partenerul perfect de gatit pentru a explora noi arome si tehnici.
 

Amestec de zi cu zi compact

Cu amprenta compacta si forma ergonomica, Prospero + este conceput pentru a maximiza spatiul de ghiseu din bucataria dvs. Acest mixer de incredere va poate ajuta sa va accelerati preparatele zilnice pentru masa si va poate inspira sa incercati retete noi. 

Cu un motor puternic si o dimensiune generoasa a bolului, puteti prepara cu usurinta mancaruri delicioase pentru pana la 6 persoane.

Prospero + in argint - KHC29.W0SI
   

Puterea prin retete

Indiferent daca scoateti o bezea usoara sau framantati un aluat greu, motorul puternic de 1000w va poate scoate toata munca grea din pregatirea mesei.

Cu functia noastra de control al vitezei variabile si functia de impuls, aveti un control complet asupra mixurilor dvs.

Prospero + in argint - KHC29.W0SI
   

Atasamente incluse

Prospero + este mai mult decat un simplu mixer. Fiecare pachet vine cu o selectie de atasamente incluse.

Taiati, feliati, gratati, suc, amestecati si multe altele; completati toate preparatele alimentare in cateva minute cu accesoriile Prospero + mega-pack: Glass Blender; Storcator centrifugal; Procesor de alimente; Presa de citrice, tocator de carne si tocator.

Prospero + in argint - KHC29.W0SI


CARACTERISTICI GENERALE

Tip Kitchen machine
Functii principale Blender Tocare Framantare Feliere Mixare Storcator Macinare
Utilizare Rezidential
Material carcasa Plastic
Material bol Inox
Caracteristici cheie Sistem anti-alunecare Sistem stocare cablu
Accesorii incluse Accesoriu framantare Disc feliere Storcator de fructe Accesoriu de tocat carne Recipient blender Accessoriu tel Disc radere
Continut pachet Accesorii 1 x Robot de bucatarie
Culoare Argintiu

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1000 W
Trepte de viteza 6
Capacitate bol 4.3 l
Capacitate blender 1.2 l
Vezi mai mult

  • General
    • Putere (W):
      1000
    • Blender:
      Da
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.