Kenwood - Robot bucatarie KM289

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Kenwood - Robot bucatarie KM289 de la Kenwood

Un robot compact dar puternic destinat bucatariilor mici. Robotul KM289 este conceput pentru a va ajuta in a alege cu usurinta aparatul potrivit pentru fiecare operatiune in bucatarie.

 

Simplitate si calitate

Daca sunteti incepator in bucatarie si cautati un produs cu numeroase frunctii care sa va ajute in prepararea rapida si usoara a mancarurilor, atunci robotul de bucatarie KENWOOD PROSPERO este ideal pentru dumneavoastra. Kenwood PROSPERO ocupa un spatiu foarte mic si poate fi folosit in fiecare zi. Robotul de bucatarie dispune de o gama variata de accesorii practice si de componente testate de inalta calitate. Datorita functiilor sale de amestecare si framantare, puteti pregati numeroase mancaruri, deserturi si bauturi. 

CARACTERISTICI GENERALE

Putere (W) 900
Kitchen Machine Da
Blender Da
Masina de tocat Da
Storcator fructe/legume Da
Trepte viteze Viteza variabila


CAPACITATE

Capacitate bol (l): 4.3
Capacitate blender (l) 1.5


ACCESORII

Accesorii Carlig pentru aluat
Acc framantat Da
Tocator Da
Storcator citrice Da
Tel Da


CARATERISTICI TEHNICE

Spalare in masina de vase Da
Dimensiuni (W x D x H): 313 x 243 x 292 mm
Greutate 4.5 kg
Culoare Negru/Inox

Vezi mai mult

  • General
    • Putere (W):
      900
    • Blender:
      Da
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.