Televizor TCL MiniLed 85X955, 214 cm, Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100Hz, Clasa G

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
18.864,23 lei
Pret 36 Rate Optimo: 691.49 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

85X955

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor TCL MiniLed 85X955, 214 cm, Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100Hz, Clasa G de la TCL

TCL Premium QD-Mini LED

TCL Premium QD-Mini LED este o capodopera vizuala care prezinta imagini uimitor de vii, culori realiste si un raport de contrast fara precedent. De asemenea, ofera o luminozitate maxima mai mare, o gama de culori mai larga, o dimensiune mai mare a ecranului si o durata de viata mai lunga, ceea ce il face o capodopera in domeniul sau.

QLED

Utilizand tehnologia Quantum Dot, dezvaluie peste 1.000.000.000 de nuante de culori vibrante si precise, oferind un volum de culoare mai larg de pana la 98% conform standardului DCI-P3. Cufunda-te intr-un caleidoscop de culori, unde fiecare nuanta prinde viata cu stralucire si profunzime de neegalat.

TCL X955 este echipat cu peste 5000 de zone de reglare locala pentru cel mai delicat control al luminii Mini LED, oferind detalii realiste uluitoare.

Cu o luminozitate maxima de pana la 5000+ nits, puteti asista la o imagine perfecta cu TCL X95, la fel cum o face cu ochiul liber. Lacul stralucitor, soarele intens sau chiar o sclipire pe cerul instelat pot deveni si mai reale si mai captivante.
 

 

*Caracteristicile, specificatiile si certificarile variaza in functie de model, dimensiunea ecranului si regiune.
 

 

5000 nits brightness

Cu o luminozitate maxima de pana la 5.000 nits si peste 5.000 de zone locale de estompare, TCL X95 realizeaza un super raport de contrast 50.000.000:1.

X95 este o optiune ideala chiar si pentru camerele de zi bine iluminate, datorita combinatiei sale de luminozitate ridicata si ecranului cu anti-reflexie. Asigura o experienta de vizionare placuta, care ramane confortabila toata ziua, indiferent de conditiile de iluminare.
 

 

*Caracteristicile, specificatiile si certificarile variaza in functie de model, dimensiunea ecranului si regiune.
 

 

144Hz Motion Clarity PRO

Capabil sa afiseze imagini la 144 de cadre pe secunda, acest televizor este mult mai rapid decat modelele traditionale de 50 Hz, rezultand imagini super-netede. Cu afisajul nostru nativ de 144 Hz, va puteti bucura de meciurile preferate in care avem miscare rapida, precum si de de filmele de actiune, doar cu imagini fara intreruperi, fara defecte.

 

HDR MULTIFORMAT

Exista o multime de modalitati de a obtine cea mai buna calitate a imaginii HDR la televizor: HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION si DOLBY VISION IQ. 

Acest televizor TCL le are pe toate!

 

 

Game Master Pro 2.0

Pentru pasionatii de gaming, un televizor receptiv este la fel de important ca unul cu o imagine neteda si clara. Cu HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR si 120Hz VRR acceptat, cu o bara de joc, FreeSync Premium Pro si 240Hz Game Accelerator, veti experimenta cea mai fluida actiune, cea mai mica latenta si cele mai bune setari de imagine pentru jocuri, in mod automat.

240Hz Game Accelerator

Latenta poate fi dezamagitoare, in special pentru pasionatii de jocuri. Cu cea mai recenta tehnologie TCL, DLG (Dual Line Gate), functia de ajustare automata a continutului aduce o rata de reimprospatare mai mare si o latenta mai scazuta decat oricand. Esti la doar o atingere distanta pentru experienta de joc mult mai simpla.

*Rata de reimprospatare de 240 Hz poate fi atinsa prin algoritmi si tehnologii unice.
 

 

HDMI 2.1

Esti cu adevarat in joc!

4K@144Hz cu HDMI 2.1* va garanteaza o calatorie de joc fara intreruperi. Nu doar scufundat, ci de fapt esti in joc.
 


 

*Caracteristicile, specificatiile si certificarile variaza in functie de model, dimensiunea ecranului si regiune. 

*Suporta canalul de retur audio imbunatatit, canalul de reintoarcere audio, modul automat de latenta scazuta, controlul electronicelor de consum, 4K@144Hz, rata de reimprospatare variabila, asa cum este specificat in HDMI 2.1.

*Este necesare cea mai recenta generatie de console de jocuri HDMI 2.1 sau dispozitive de jocuri pentru PC HDMI 2.1.
 

 

ONKYO Sound System

TCL X95 va revolutioneaza experienta audio, oferind un sunet stereo real, care umple fiecare colt al camerei dvs. Remarcabilul ONKYO 4.2.2CH 80W Hi-Fi va cufunda in sunet! Cu 4 iesiri principale, 2 difuzoare de bas profund si 2 canale "inalte", ajungand la un volum maxim de 80W. Vino si bucura-te de imediata divertisment-uri, cum ar fi filme palpitante, festival de muzica emotionant si joc provocator.

 

Dolby Vision · Atmos

Imaginati-va stand la un teatru si urmarind draperiile ridicandu-se in timp ce actorii intra pe scena. Cu Dolby Vision si Atmos, puteti experimenta o scena si un sunet fascinant chiar in fata dvs. TCL aduce cinema la tine acasa!

*Dolby Vision este o marca comerciala a Dolby Laboratories. Dolby, Dolby Atmos si simbolul dublu-D sunt marci comerciale inregistrate ale Dolby Laboratories.
 

 

Google TV

Descoperiti filme si emisiuni noi din toate abonamentele si continutul disponibil pentru dvs. Sugestiile bazate pe ceea ce ati vizionat si ce va intereseaza va ajuta sa gasiti urmatorul favorit.

 

Hands-Free Google Assistant

Comenzile vocale hands-free ale Google TV ofera o flexibilitate completa. Fara a parasi scaunul, puteti alege continut, lansati aplicatii,  comuta interfetele, cautati filme si multe altele. Este simplu, usor de utilizat si incredibil de convenabil.

*Puteti activa sau dezactiva controlul vocal pornind si oprind comutatorul dedicat microfonului din partea de jos a televizorului.

* Este posibil ca unele aplicatii, continut si/sau functii sa nu fie disponibile in toate tarile. In functie de disponibilitate
 

 

Google Meet

Efectuati fara efort un apel unu-la-unu sau alaturati-va apelurilor de grup cu aplicatia de chat video Google. Trimiteti mesaje, mesaje vocale sau video etc.

*Este necesara o camera compatibila ce se achizitioneaza separat.

*Google Meet este o marca comerciala a Google LLC.
 

 

Works with Alexa

Amazon Alexa traieste in cloud si devine mereu mai inteligenta. Rugati pe Alexa pentru a reda muzica, a auzi stirile, a verifica vremea, a regla volumul televizorului, a schimba canalul TV, a controla casa inteligenta si multe altele.

*Compatibilitatea cu Alexa va permite sa utilizati dispozitivele Amazon Alexa, inclusiv Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot si Echo Plus (achizitionat separat), pentru a va controla televizorul.

 

Bucurati-va de divertisment nesfarsit cu Google TV si urmariti continutul dvs. preferat la cea mai inalta calitate HDR datorita tehnologiei Dolby Vision si HDR10+. Tot continutul pe care il iubesti, exact asa cum iti doresti.

Metallic Bezel-Less

Design ultra subtire

X95 se poate lipi fara probleme de perete datorita monturii sale ultra-subtiri si magnetice, care va evidentiaza casa ca pe o opera de arta.
 

Ingrijit si organizat

Gata cu aglomeratia de cabluri prafuite si dezordonate, deoarece toate sunt ascunse in gestionarea cablurilor pentru a mentine totul ordonat si organizat in jurul televizorului.
 

Detasabil, flexibil si reglabil

O baza cu doua picioare sau un dispozitiv de fixare pe perete? Ambele sunt posibile! Cerintele dvs. personale de proiectare a casei sunt satisfacute de baza detasabila a X95.
 

* Inaltimea bazei poate fi ajustata in functie de cerintele utilizatorului.
 

 

Apple AirPlay 2 & HomeKit support

Conecteaza-te cu usurinta la dispozitivele tale Apple si lasa televizorul sa faca parte din casa ta inteligenta si, de asemenea, bucura-te de vizionarea unui continut din aplicatia Apple TV.

** Apple si AirPlay 2 sunt marci comerciale ale Apple Inc., inregistrate in S.U.A. si in alte tari. AirPlay 2 necesita iOS 12.3 sau o versiune ulterioara sau macOS 10.14.5 sau o versiune ulterioara.

Multisound

Sunetul de la casti si difuzoarele interne ale televizorului simultan, cu optiunea de a controla ambele volume separat (casti Bluetooth + difuzoare interne sau casti cu fir + difuzoare interne).

CARACTERISTICI GENERALE

Diagonala display 214 cm
Tip TV Smart TV
Tehnologie display QLED
Tehnologie speciala Mini LED
Claritate imagine 4K
An aparitie 2023
Culoare Negru
Interfata

1 x USB 3.0

1 x RJ-45

1 x Jack 3.5 mm CI+ slot

1 x HDPC 2.3

4 x HDMI 2.1

1 x Optical Audio Output

Format display Plat

SMART TV

Sistem de operare Google TV
Aplicatii Video Streaming

YouTube

Netflix

Amazon Prime

Disney+

HBO Max

Caracteristici cheie

Asistent vocal inteligent

Chromecast incorporat

Tap View

Mirroring iOS Android
Asistent vocal inteligent

Alexa built in

Google assistant built in

Tip procesor Quad core
Capacitate stocare

52.7 GB

50.7 GB

Versiune Bluetooth 5.0

CARACTERISTICI VIDEO

Rezolutie 3840 x 2160
Tip tehnologie HDR

HDR 10

HDR 10+

HLG Dolby Vision IQ

Tehnologii imagine

UHD

Machine Learning AI SR

AiPQ 3.0 Processor Tüv

Rheinland Dynamic Tone Mapping 2.0

Functii gaming

VRR (Variable Refresh Rate)

ALLM (Auto Low Latency Mode)

Compatibil FreeSync

Premium Game Bar

Rata de refresh 100 Hz
Tuner digital integrat

DVB-C

DVB-S2

DVB-T2

CARACTERISTICI AUDIO

Tehnologii audio

Dolby Atmos

DTS Virtual:X

Dolby AC-4

Dolby TrueHD

Sistem audio 4
Putere difuzoare integrate 80 W
Subwoofer integrat Da

CONECTIVITATE

Conectivitate wireless Bluetooth, Wi-Fi
Standard Wi-Fi 802.11 ax/ac/n

CONSUM ENERGIE

Consum energie electrica / 1000 ore 168 kWh
Consum energie electrica in modul HDR/ 1000 ore 420 kWh
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa G

DIMENSIUNI

Dimensiune cu stand 1887 x 1122 x 418 mm
Dimensiune fara stand 1887 x 1084 x 74 mm
Greutate cu stand 35.8 Kg
Greutate fara stand 35 Kg
Dimensiune cutie 2060 x 1267 x 191 mm
Greutate cutie 54 Kg

ACCESORII

Continut pachet

Cablu alimentare

Telecomanda

Manual utilizare

SISTEM MONTARE PE PERETE

Compatibilitate VESA 600 x 500
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tehnologie
    • Clasa noua de eficienta energetica
      G
    • Diagonala Ecran (cm)
      214
    • Rezolutie imagine
    • Smart TV
      Da
    • Conexiune retea

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.