deerma Uscator de par DEM-CF50W, 1500 W, 70 m/s, Roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de par DEM-CF50W, 1500 W, 70 m/s, Roz de la deerma

Cautati echipamentul potrivit care nu numai ca va va usca parul intr-o clipa, dar si nu il va deteriora? Uscatorul de par Deerma va fi alegerea perfecta! Se distinge printr-un debit de aer de 70 m/s, si mai mult, foloseste ioni negativi, dar asta nu este tot! Pentru un confort sporit de utilizare, aveti mai multe moduri de operare diferite si accesorii dedicate incluse in set. Vezi ce ti-a pregatit Deerma!

12Deerma/DEM-CF50W-roz/5

Uscare rapida

Uscatorul de par Deerma este echipat cu un motor inovator fara perii care atinge o frecventa de rotatie uimitoare de 120.000 RPM. Datorita acestuia, genereaza un flux de aer cu o viteza de pana la 70 m/s. Ajunge direct la foliculii de par, eliminand imediat excesul de umiditate si scurtand timpul de uscare. Dar asta nu este tot. In ciuda puterii sale, uscatorul ofera o experienta asemanatoare vantului natural, ceea ce mareste confortul de utilizare. Obtinand o uscare rapida, dar delicata, dispozitivul asigura ca parul tau este uscat fara a fi deteriorat.

12Deerma/DEM-CF50W-roz/1

Design bine gandit

Dispozitivul Deerma foloseste un motor trifazat fara perii, care garanteaza o functionare lina si o eficienta de uscare exceptionala. Paletele ventilatorului sunt realizate din aliaj de aluminiu aeronautic, ceea ce le face nu numai usoare, ci si durabile si puternice. In plus, datorita designului sau excelent si tehnologiei avansate, garanteaza o functionare stabila. Cand investesti in acest uscator, investesti in calitate si durabilitate care vor culege beneficii in anii urmatori.

12Deerma/DEM-CF50W-roz/7

Ingrijire naturala

Cautati un gadget care nu numai ca va usca, ci si sa va ingrijeasca parul? Uscatorul Deerma va fi o alegere excelenta! Datorita noii tehnologii de flux de aer si a unei lame a turbinei spiralate cu 13 pale din aliaj de aluminiu, uscatorul emite un flux de aer care imita vantul natural, proaspat - este delicat si moale. In plus, este echipat cu o parte speciala care se bazeaza pe puterea plantelor. Contine ingrediente precum aloe, ulei de camelie, ginkgo biloba si mugwort. Aceste particule sunt distribuite uniform in fluxul de aer cald, patrunzand adanc in fibrele de par si bulbi. Acest lucru face ca parul nu numai sa se usuce rapid, ci si sa fie profund hranit, neted si stralucitor.

12Deerma/DEM-CF50W-roz/4

Puterea ionilor negativi

Uscatorul de par Deerma foloseste o tehnologie puternica de ionizare, generand pana la 400 de milioane de ioni negativi. Ele patrund adanc in bulbii si fibrele de par, netezindu-le. Rezultatul este un efect dublu hidratat si neted, care imbunatateste vizibil starea coafurilor tale. Datorita acestui lucru, parul devine moale, matasos si stralucitor.

12Deerma/DEM-CF50W-roz/3

Controlul temperaturii

Mizati pe siguranta dumneavoastra si alegeti dispozitivul Deerma! Uscatorul de par foloseste un sistem inteligent de control al temperaturii NTC. Algoritmul acestui sistem ruleaza de 1.000 de ori pe secunda, calculand cu precizie temperatura vantului la fiecare 1°C. Datorita acestui fapt, temperatura aerului este monitorizata si reglata in mod constant, ceea ce permite parului sa fie uscat la o temperatura confortabila. Acest lucru este benefic in special pentru persoanele cu par fin si scalp sensibil, care obtin protectie suplimentara impotriva daunelor.

12Deerma/DEM-CF50W-roz/8

Diverse moduri de operare

Uscatorul de par Deerma este extrem de versatil, oferind pana la 11 moduri de functionare. Datorita acestui lucru, poti alege liber temperaturi si moduri de functionare, in functie de nevoile si preferintele tale, asigurand o ingrijire optima pentru diferite tipuri de par si in diverse scenarii. Mai mult, ofera si un mod de aer constant cu o temperatura de 45°C. Emite aer cald, ingrijind parul intr-un mod delicat si bland, fara a arde scalpul. In plus, un indicator luminos multicolor informeaza despre modul activ, ceea ce face functionarea dispozitivului si mai intuitiva.

12Deerma/DEM-CF50W-roz/9

Confort de utilizare

Gadgetul Deerma a fost proiectat avand in vedere cel mai inalt confort de utilizare. Greutatea sa redusa, doar 390 g, si dimensiunile compacte de 250 × 97 × 70 mm il fac extrem de manevrat si usor de utilizat. In plus, datorita reducerii avansate a zgomotului, nivelul de zgomot al dispozitivului este de doar 56 dB, ceea ce garanteaza o functionare silentioasa si pasnica. Mai mult, filtrul cu dublu strat previne eficient patrunderea prafului si a parului in uscator. Setul include, de asemenea, o duza magnetica care se poate roti la 360°, ceea ce permite directia precisa a fluxului de aer si un control mai bun asupra procesului de uscare.

12Deerma/DEM-CF50W-roz/6

Accesorii suplimentare

Setul de uscator include si accesorii suplimentare. Duza magnetica, care poate fi rotita la 360°, va ajuta la coafarea de zi cu zi, iar umerasul magnetic va usura depozitarea gadgetului. Il poti atasa pe orice suprafata metalica, eliminand nevoia de a gauri. Uscatorul va fi tinut stabil pe suport - nu trebuie sa va faceti griji pentru o cadere accidentala! Toate acestea contribuie la un confort sporit de utilizare.

12Deerma/DEM-CF50W-roz/2

Inclus

  • uscator de par
  • duza magnetica
  • cuier magnetic
  • manual de utilizare
Producator Deerma
Model DEM-CF50W (roz)
Flux de aer 70 m/s
Tensiune nominala 220V~
Putere nominala 1500 W
Frecventa nominala 50 Hz
Balanta 390 g
Dimensiuni 250 × 97 × 70 mm
Culoare Roz
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      1500

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.