Videoproiector Asus P3E, WXGA, 800 lumeni, Portabil

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector Asus P3E, WXGA, 800 lumeni, Portabil de la ASUS

Proiectii luminoase

800 Lumeni Sursa de lumina LED

Proiectorul LED ASUS P3E dispune de o lumina de 800 lumeni si o gama de culori 100% NTSC pentru a oferi imagini clare si vii WXGA 1280 x 800. Sursa de lumina Eco-LED fara mercur are o durata de viata de 30.000 ore pentru a reduce costurile de inlocuire a becurilor.

Mobilitate extrema

ASUS P3E ultra-subtire si compact cantareste doar 550 g si are o amprenta desktop similara cu o carcasa CD (153,5 x 43 x 131,2 mm). Deci este total portabil si se potriveste perfect in geanta!

Configurare rapida si convenabila

ASUS P3E ofera imagini proiectate de la 25 de centimetri pana la 200 de centimetri la distante foarte apropiate. Acest lucru va permite sa transformati orice suprafata plana verticala mare intr-un afisaj si o face perfecta pentru prezentari in spatii limitate.

Reglarea instantanee a inaltimii

ASUS P3E dispune de reglare instantanee a inaltimii gratie unui suport basculant cu doua niveluri care poate fi reglat rapid pentru a se potrivi sarcinii la indemana; acest lucru va ajuta sa economisiti mult timp in comparatie cu incurcarea cu suporturile cu surub reglabile traditional.

Audio imersiv

ASUS SonicMaster Technology cu difuzor incorporat

ASUS P3E ofera un sunet exceptional prin difuzorul sau exclusiv ASUS SonicMaster imbunatatit. Acest lucru ii confera un sunet de inalta calitate pentru o experienta audio-vizuala cu adevarat cinematografica.

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      DLP
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      100000:1
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      30000
    • Culori afisate
      16.7 milioane
  • Conectori:
    • HDMI
      1
    • USB
      1
    • Conectori
      1 x Jack 3.5 mm
      1 x D-sub

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.