Videoproiector Benq TH682ST, DLP 3D, Full HD (1920x1080), 3000 lumeni, 10000:1 contrast

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector Benq TH682ST, DLP 3D, Full HD (1920x1080), 3000 lumeni, 10000:1 contrast de la BENQ

Imagini premium la birou si acasa - Avantaje mari de la distante mici

FullHD 1080p ca rezolutie nativa, luminozitate de 3000 ANSI lumeni si un contrast de 10.000:1, TH682ST iti ofera imagini extraordinare cu detalii extra fine, fara sa fie influentate de lumina ambientala.Avantaj major: proiectie de la mica distanta.



Economiseste mai multa energie cu tehnologia BenQ SmartEco

Tehnologia SmartEco a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate sa faca, oferind un cost de intretinere mai mic, luminozitate fara compromisuri, calitate exceptionala a imaginii si optimizarea duratei de viata a lampii. Prin aceasta inovatie, scolile si companiile pot economisi pana la 70% din energia consumata de lampa si pot scadea costurile de mentenanta. Facilitatile de reducere dinamica a consumului nu vor compromite culorile foarte vii, ce sunt vizibile in orice prezentare.



Modul SmartEco: Consum Inteligent

Prin analizarea continutul video pentru a determina luminozitatea necesara pentru obtinerea culorilor si contrastului optim, modul SmartEco poate reduce consumul lampii, oferind in acelasi timp cea mai buna calitate a imaginii. Fara compromisuri!

*Modul SmartEco, modul de reducere dinamica a consumului, poate economisi pana la 70% din curentul lampii in functie de continutul proiectat.

 

 

Modul Fara semnal detectat

Daca proiectorul este pornit timp de trei minute fara ca o sursa de semnal video sa fie detectata, el trece automat in modul EcoBlank, oprind astfel risipa de energie si prelungind viata lampii.



Rezolutie premium Full HD 1080p

Cu BenQ TH682ST, prezentarile de business nu vor fi la fel! TH682ST suporta multiple formate video, incluzand 480p, 576p, 720p, 1080i si 1080p - oferindu-va flexibilitate pentru prezentarea celor mai recente formate video la o calitate Full HD. BenQ TH682ST stabileste un nou standard al prezentarilor video, care ofera de 5X mai multe detalii decat proiectoarele traditionale 480p.



Suport pentru formatul Blu-ray Full HD 3D

BenQ TH682ST include tehnologie DLP de ultima generatie cu suport pentru imagini 3D. Scolile pot oferi studentilor o experienta de invatare imersiva, folosind ochelarii 3D si continut 3D.

Fara constrangeri de spatiu

Atunci cand ai un proiector short-throw nu ai nevoie de o camera mare sau de mult spatiu liber pe tavan pentru a crea o imagine cu diagonala mare. Profesorii pot fi inventivi si pot transforma orice colt in loc perfect pentru activitati educationale.

Fara umbre ce distrag atentia

Un proiector short-throw poate fi amplasat in fata clasei, aproape de ecran si in afara ariei de acces a studentilor, aparitia umbrelor fiind semnificativ redusa. Profesorii pot sa predea fara sa se ingrijoreze de umbrele ce distrag atentia.

Fara lumini orbitoare

Proiectorul short-throw nu va trimite lumina puternica spre ochii celor din jurul lui. Intensitatea luminoasa maxima a proiectorului poate fi periculoasa pentru ochi, asa incat este bine s-o tinem departe de ei.

Imagini perfecte pentru mai mult timp, cu tehnologia DLP cu o calitate ce nu se pierde:

Proiectoarele DLP BenQ sunt construite pentru a te bucura de ele foarte mult timp, oferind claritate excelenta, vizibilitate foarte buna si culori naturale timp de multi ani. Noi folosim tehnologie DLP de top pentru a reflecta lumina pura din milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD prin rotite de culoare imbunatatite. Proiectoarele DLP BenQ nu au probleme de imbatranire si sunt teoretic imune la scaderea calitatii imaginii, datorita faptului ca micro-oglinzile nu reflecta culori si sunt protejate intr-un sistem etansat aproape complet. Astfel, daca dupa 2.000 de ore de functionare intensa veti schimba lampa proiectorului cu una noua, imaginile redate vor fi comparabile cu cele ale unui priector nou.

Tehnologia DLP permite folosirea unui design ce nu necesita filtre, pentru o incredere mai mare in calitatea in timp a imaginii si pentru un cost redus de intretinere. Tehnologia SmartEco de la BenQ imbunatateste contrastul si calitatea imaginii de-a lungul timpului, oferind in acelasi timp un consum al lampii redus cu pana la 70%.

Tehnologia DLP ofera un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros si negru din jurul fiecarui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori si detalii. Un factor de acoperire cat mai mare se traduce intr-o imagine vizibil mai pura, avand culori mai intense si o claritate mai buna.

Proiectoarele DLP BenQ ofera de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afisarea perfecta a textului mic, a liniilor fine si a detaliilor din scenele intunecate. Intensitatile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este focalizata si mai curata.

CARACTERISTICI GENERALE

Distanta proiectie Short Throw
Segment Business
3D Da
4K Nu
Lumeni 3000
Short Throw Da
Rezolutie nativa FullHD 1920 x 1080
Suport rezolutii: 640 x 480 - 1920 x 1200
Contrast : 10000:1
Diagonala maxima imagine (m): 7.62
Diagonala minima imagine (m) 1.52
Putere lampa (W) 210
Durata de viata lampa (ore) 8000
Tehnologie DLP
Zoom 1.1:1
Functii Mod SmartEco, Mod LampSave, Mod nicio sursa detectata
Rata de refresh orizontala (KHz): 15-102
Rata de refresh verticala (Hz) 23-120
Aspect imagine 0.6729
Conectori 1 x Computer in D-sub 15pin, 1 x HDMI, 1 x Monitor out, 1 x Composite video in RCA, 1 x S-Video In, 1 x Audio in Mini Jack, 1 x Audio out Mini Jack, 1 x USB type mini B
Conexiune retea Nu
Semnal video NTSC PAL SECAM
Audio Da
Difuzoare 1 x 10W
Reproducere culori (milioane) 1070

VIDEO

Dimensiuni (W x D x H mm) 311.8 x 247.5 x 104.7
Greutate (Kg) 2.8
Telecomanda Da
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Cablu VGA, Lens cover, Telecomanda
Putere consumata (W) Normal 280W, Eco 230W, Standby
Nivel zgomot (dB) 36/33 dBA (Normal/Economic mode)‎
Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      DLP
    • Lumeni
      3000
    • 3D
      Da
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      10000:1
    • Durata de viata lampa mod economic (ore)
      6000
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      4000
  • Conectori:
    • VGA
      1
    • HDMI
      1
    • RS-232
      1
    • S-Video
      1
    • Composite Video
      1
    • Audio
      1
    • USB
      1 Mini B

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.