Videoproiector OPTOMA EH334, DLP 3D, FHD 1920x1080, 3600 lumeni, 20.000:1, HDMI, VGA, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector OPTOMA EH334, DLP 3D, FHD 1920x1080, 3600 lumeni, 20.000:1, HDMI, VGA, alb de la OPTOMA

Proiector OPTOMA EH334, 3D, DLP 3D, FHD 1920x1080, 3600 lumeni, 20.000:1, 16:9 nativ, 4:3 compatibil, lampa 4000 ore/ 15.000 ore Eco+, distanta maxima de proiectie 9.8 m, dimensiune maxima imagine 301", zoom optoic 1.1, HDMI, VGA, composite video, audio in/ out, USB A, RS232, 27- 29dB, Security bar, Kensington Lock, protejare cu parola, boxa 10W, telecomanda cu baterii incluse, HDCast Pro/ QuickCast Bundle/ QuickCast starter kit/ WHD200 optional, greutate 2.91 kg, culoare alb



Rezolutie inalta, versatila si puternica

Continut luminos si atragator cu proiectorul Full HD 1080p EH334. Perfect pentru prezentari in sali de clasa si sali de sedinte, acest proiector este conceput pentru a fi utilizat in orice moment al zilei.

In plus, ofera o conectivitate usoara cu mai multe intrari, inclusiv HDMI, VGA si un difuzor incorporat de 10W. Puteti utiliza chiar si USB Power pentru a conecta si alimenta dongle HDMI, cum ar fi Google Chromecast.

 

  • Proiector luminos 1080p - 3600 ANSI lumeni
  • Conectivitate usoara - HDMI, VGA, USB PowerClear,
  • Audio puternic - difuzor de 10W
  • Usor si portabil

 

Culori uimitoare

Oferiti prezentari puternice si lectii educationale cu culori uimitoare. Proiectoarele Optoma ofera performante fiabile de culoare, potrivite pentru orice continut si mediu. De la culori sRGB precise pentru imagini realiste pana la prezentari vibrante. Avem un mod de afisare pentru a satisface in mod specific nevoile dumneavoastra. Perfect pentru o serie de prezentari grafice si video.

 

Full HD 1080p

Rezolutia 1080p iti ofera imagini clare si detaliate din continutul HD fara compresie sau reducerea rezolutiei; perfect pentru vizionare de filme Blu-Ray, HD Broadcasting si jocuri.

 

CONTRAST SUPERIOR

Adaugati mai multa adancime imaginii cu un proiector cu contrast ridicat. Comparativ cu tehnologia concurenta, proiectoarele Optoma DLP va ofera albi mai stralucitori si negri ultra-bogati, imaginile prind viata, iar textul pare clar si clar - ideal pentru aplicatii de afaceri si educatie.

 

 

3D COMPLET

Proiectoarele Optoma pot afisa continut 3D adevarat din aproape orice sursa 3D, inclusiv playere Blu-ray 3D, difuzare 3D si console de jocuri de ultima generatie.

Full 3D

 

DIFUZOR INTEGRAT

Completati experienta dvs. de divertisment acasa cu comoditatea unui difuzor incorporat puternic pentru o calitate exceptionala a sunetului si o configuratie usoara, fara a fi nevoie de boxe externe costisitoare.

Integrated speaker

 

ECO +

Tehnologia Eco + reuneste caracteristicile de contrast ridicat, durata de viata imbunatatita a lampilor si economisirea de energie usor de utilizat, reducand totodata consumul de energie.

Eco+

 

OPRIRE AUTOMATA

Pot exista cazuri cand proiectorul este lasat sa functioneze atunci cand nu este utilizat. Pentru a ajuta la economisirea de energie, functia „auto power off” se opreste automat proiectorul dupa o perioada de timp stabilita, daca nu este utilizat

Auto power off

 

Alimentare USB

Utilizati portul USB-A pentru a alimenta un dongle HDMI, cum ar fi Google Chromecast.

USB-Power

 

ECONOMIE DE ENERGIE

Folosind modurile de lampa special concepute, puteti reduce consumul de energie cu pana la 70%. Fiecare mod are, de asemenea, un efect pozitiv asupra duratei de viata a lampii, reducand in acelasi timp costul total de intretinere.

 

REPORNIRE RAPIDA

Aceasta caracteristica permite proiectorului sa fie repornit instantaneu, daca este oprit accidental.

 

ECO AV MUTE

Pastrati controlul asupra prezentarii dvs. cu Eco AV Mute. Indreptati atentia publicului departe de ecran, golind imaginea atunci cand nu mai este nevoie. Acest lucru reduce, de asemenea, consumul de energie cu pana la 70%, prelungind in continuare durata de viata a lampii.

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      DLP
    • Lumeni
      3600
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      20.000:1
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      Durata de viata lampa: 4000 h
      10000 h
      12000 h
      15000 h
    • Raport distanta proiectie
      Distanta maxima de proiectie: 9.8 m
  • Conectori:
    • VGA
      1
    • RS-232
      1
    • Composite Video
      1
    • Audio
      1 x Audio Out
      1 x Audio In
    • USB
      1
    • Conectori
      1 x RJ-45

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.