Robot de aspirare exterior iRobot Looj 330, Autonomie 60 metri, 500 RPM, Waterproof Design, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Robot de aspirare exterior iRobot Looj 330, Autonomie 60 metri, 500 RPM, Waterproof Design, Negru de la iRobot

Robot de aspirare exterior iRobot Looj 330, Autonomie 60 metri, 500 RPM, Waterproof Design, Negru

Robot de aspirare exterior iRobot Looj 330

Curatarea jgheaburilor de acoperis se numara printre activitatile indispensabile, dar si extrem de plictisitoare si deseori foarte periculoase. In cazul in care nu locuiti intr-un bungalou scund, trebuie sa puneti mana pe o scara lunga si sa urcati la inaltime. Gratie robotului pentru curatarea jgheaburilor, Looj 330, nu numai ca mentineti jgheaburile dumneavoastra de acoperis curate, si deci intr-o stare buna, ci si eliminati riscul de accidente prin caderea de pe scara sau acoperis. Looj 330 curata fiabil jgheaburile dumneavoastra de acoperis, economisind astfel banii si sanatatea dumneavoastra.

 

Avantajele principale ale robotului Looj330

- Cap de curatare cu patru trepte
- 500 de rotatii pe minut
- Design cu profil jos
- Telecomanda cu o raza de actiune de pana la 15 metri
- Aruncatoare de guma amovibile
- Rezistenta la apa pana la 20 cm coloana de apa
- Usor spalabil cu un flux de apa
- La o incarcare curata o lungime de pana la 60 de metri

Functiile cheie ale robotului Looj 330

 

Cap de curatire cu aruncatoare amovibile

 

iRobot Looj 330 curata jgheaburile de acoperis cu ajutorul unui cap de curatare cu trei trepte compus din aruncatoare de guma amovibile si perii cu fire lungi. Aruncatoarele de guma rezistente indeparteaza din jgheaburile de acoperis frunzele cazute si alte impuritati marunte. Periile practice finiseaza curatarea jgheaburilor de acoperis si sunt in stare sa curete chiar si praful fin. Principiul de curatare se bazeaza pe un motor de mare putere si un cap de curatare care se roteste cu o viteza de 500 rotatii pe minut.

 

Design cu profil jos

iRobot Looj 330 cantareste doar 1.26 kg si are un design cu profil jos. Acesta asigura o trecere fara probleme a robotului prin toate tipurile de jgheaburi de acoperis din intreaga lume. Ovale, patrate, inalte sau inguste. Looj se adapteaza usor la profilul si inaltimea jgheaburilor dumneavoastra de acoperis. Gratie senilelor avanseaza si matura din jgheaburi tot ce ii sta in cale.

 

Doua regimuri de curatare: automat si manual

Pentru curatarea jgheaburilor de acoperis se afla la dispozitie doua regimuri. In regimul automat CLEAN, Looj 330 isi alege singur modalitatea optima de curatare. In cursul procesului de curatare reactioneaza la obstacolele si impuritatile din jgheabul de acoperis. Se deplaseaza inainte, se intoarce putin inapoi, ramane un pic pe loc si iar merge inainte. In acest mod avanseaza dintr-o parte in alta, pana ce jgheabul de acoperis este perfect curat. In regimul manual controlati miscarile robotului cu ajutorul telecomenzii si determinati dumneavoastra insiva deplasarea inainte sau inapoi. In acest regim, robotul se afla absolut sub controlul dumneavoastra.

 

Telecomanda cu o raza de actiune de pana la 15 metri

Pentru a comanda robotul de curatat va ajuta telecomanda care simultan, in pozitia de stand by, indeplineste functia unui maner practic. Prin introducerea bateriilor, manerul se activeaza automat, se sincronizeaza cu corpul robotului, iar dumneavoastra puteti incepe curatarea jgheaburilor de acoperis. Raza de actiune a telecomenzii este de pana la 15 metri, ceea ce reprezinta o distanta suficienta pentru curatarea unor jgheaburi de acoperis intr-adevar lungi.

 

Nu se teme de apa nici de zguduituri

Looj 330 nu este deloc un poltron. Nu este creat pentru o manipulare extrema, dar si asa rezista foarte mult. Inainte de toate, nu se teme de apa, este in stare sa reziste la apa pana la o inaltime de 20 cm coloana de apa. Simultan, fara greutate rezista si la majoritatea zgarieturilor si incidentelor mici.

 

Curata lungimi de pana la 60 de metri de jgheaburi la o singura incarcare

Robotul este alimentat cu energie de la o baterie de litiu-ioni avand o capacitate de 2600 mAh. Astfel robotul are suficienta forta pentru curatarea unei lungimi de pana la 60 de metri de jgheaburi la o singura incarcare. Procesul de curtare care inainte ocupa chiar o intreaga dupa-amiaza, gratie robotului iRobotu Looj 330, se termina intr-o ora sau doua, fara necesitatea de a incarca repetat bateria.

 

Intretinere usoara

Robotul pentru exterior, iRobot Looj 330, nu necesita nici un fel de intretinere speciala. Cand se murdareste, problema este rezolvata de un dus facut cu ajutorul unui furtun de gradina. In cazul in care vine timpul pentru inlocuirea aruncatoarelor de guma, pur si simplu cumparati altele si continuati curatarea.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.