iRobot Robot de aspirare Roomba 886, AeroForce, Wall Follow, Room to Room, Senzor detectare scari, Baterie Xlife, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Robot de aspirare Roomba 886, AeroForce, Wall Follow, Room to Room, Senzor detectare scari, Baterie Xlife, Argintiu de la iRobot

Acesta este cel mai performant aspirator robot si capul de serie din categoria lui. Robotul Roomba Seria 800 stabileste noi standarde pentru o curatare revolutionara de calitate. Datorita sistemului performant de curatare AeroForce ™, tehnologia de curatare Roomba 886 a devenit cu pana la 50% mai eficienta. Putere de aspirare cu pana la 5 ori mai mare este suplimentata de extractoare de cauciuc cu caneluri, care aspira praful eficient, dar si murdaria bruta sau foarte fina din toate tipurile de pardoseli si covoare. Deoarece extractoarele necesita foarte putina intretinere, veti avea un trai un pic mai usor cu un aspirator robot Roomba. Mai mult decat atat, noul Roomba 886 ruleaza mai linistit, are de doua ori mai mare capacitate de viata a bateriei, capacitate dubla de colectare si o statie de incarcare cu adaptor integrat. Investiti in casa dvs. si achizitionati noul Roomba 886. In comparatie cu 870, robotul Roomba ofera functia de far virtual, care gestioneaza curatenia in mai multe camere simultan.
 
Principalele avantaje ale robotului Roomba 886

   - Curata toate tipurile de pardoseli dure si covoare
  -  Curata cu ajutorul sistemului inteligent de navigatie iAdapt
   - Sistem de curatare AeroForce pe trei nivele
 -   Sistem de curatare lateral in colturi si de-a lungul peretilor - Wall Follow
  -  Capul de curatare adaptor cu extractoare de cauciuc AeroForce
  -  Capacitate mare a cosului de colectare AeroForce
  -  Filtru de inalta eficienta AeroForce
   - Indicator cos plin
   - Sistemul ANTITANGLE, previne incurcarea in cabluri sau covoare
   - Detectare acustica si optica de murdarie
    -Curatare in functie de program
    -Room to Room
    -Margine cu rol de tampon pentru contact usor
    -Senzori detectare scari
    -Telecomanda
   - Baterie XLife cu durata de viata de 2 ori mai mult
   - Incarcare la statie cu adaptor integrat

 
Curatarea cea mai inteligenta si sistemul de navigatie iAdapt

Robotul Roomba intra pe piata cu sisteme performante, astfel incat iRobot ramane iRobot. Lista incepe cu cel mai important dintre ele - sistemul iAdapt. Cel mai inteligent sistem de curatare si de navigatie folosit pentru un spatiu al lui iRobot foloseste zeci de senzori pentru a monitoriza spatiul de 67 de ori intr-o secunda, in legatura cu 40 de miscari predefinite. Acest lucru ii permite robotului Roomba sa reactioneze inteligent la conditiile actuale ale spatiului.
 
Sistem AeroForce de curatare pe trei niveluri

Lansam una dintre cele mai importante inovatii de la aparitia aspiratoarelor robot pe piata. Eficienta globala a aspiratoarelor a crescut cu 50 %, ca urmare a tehnologiei revolutionare de curatare AeroForce.
 
1. Perie laterala rotativa
Peria laterala ii permite robotului Roomba curatarea eficienta din jurul mobilierului, de-a lungul peretilor, din colturile camerelor si din zonele greu accesibile. Acesta este domeniul sistemului Wall Follow.
 
2. Doua extractoare care se rotesc in sens opus
Extractoarele duble contra-rotative sunt din cauciuc rezistent, care apuca si descompun murdaria si resturile de pe orice tip de podea. Datorita cauciucului, murdaria nu se lipeste pe ele si periile aproape nu necesita intretinere.
 
3. Putere mare de aspirare
Sistemul AeroForce concentreaza flux de aer in spatiul ingust dintre periile rotative, ceea ce duce la accelerare. Impreuna cu noul motor, creste dramatic puterea de aspirare a aspiratorului robotic seria Roomba 800. Aceasta a crescut de pana la cinci ori, comparativ cu seria anterioara de roboti. Filtrarea este realizata prin filtrul de inalta eficienta AeroForce.
Cap de curatare AeroForce
Modelul Roomba 886 este echipat cu un cap de curatare AeroForce, care se adapteaza dinamic la suprafata care trebuie curatata, fie ca este gresie, mocheta, linoleum sau parchet.
 
Cap de curatare AeroForce

Modelul Roomba 886 este echipat cu un cap de curatare AeroForce, care se adapteaza dinamic la suprafata care trebuie curatata, fie ca este gresie, mocheta, linoleum sau parchet
 
AeroForce, capacitate mare de colectare

Roomba 886 are recipient de colectare AeroForce pentru resturi; colecteaza chiar si cele mai fine particule de praf prin utilizarea filtrului de inalta eficienta AeroForce. Senzorul de cos plin anunta ca este timpul sa-l goliti.
 
Detectare acustica si optica de murdarie

Sistemul Dirt Detect 2nd generation (sistem detectare murdarie, a doua generatie) detecteaza locurile foarte murdare, prin utilizarea senzorilor acustici si vizuali si curata intens petele.
 
Curatare in functie de program

Cu functia de curatare programata, puteti seta data si ora la care doriti ca robotul sa inceapa curatenia. Roomba se descurca chiar daca este intuneric sau exista obstacole, astfel incat mereu curata foarte bine, chiar si fara prezenta dvs.. Robotul poate fi programat pentru curatenie in momente diferite, in fiecare zi . Puteti seta robotul, de exemplu, pentru a curata de trei ori pe saptamana, iar robotul va curata in momentul planificat in fiecare saptamana si veti avea o podea curata.
 
Room to Room

Cu functia Room to Room veti putea imbunatati orientarea robotului Roomba intr-o zona complexa si in schimb, va curata toata casa o data, camera cu camera. Doar lasati usile deschise si plasati peretii virtuali in dreptul usilor conform instructiunilor. Roomba va curata prima camera, iar in momentul in care o va considera curata, peretii virtuali il vor ghida in celelalte camere. Robotul va proceda la fel cu fiecare camera pana va termina de curata toata casa.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator robot
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare Acumulator
Baterie reincarcabila Da
Derulator automat cablu Nu
Variator de putere Nu
Tip suprafata Multi-suprafete
Latime 35 cm
Inaltime 9.2 cm
Greutate 3.85 Kg
Culoare Argintiu

Putere 33 W
Autonomie (minute) 180
Nivel zgomot 60 dB

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.