Camera web Creative LIVE! Cam Sync V4, 4K UHD, senzor Sony IMX 8MP, Backlight, Focus Manual, filmare la 95°

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
348,71 lei
Pret 36 Rate Optimo: 12.78 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

73VF092000000

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Camera web Creative LIVE! Cam Sync V4, 4K UHD, senzor Sony IMX 8MP, Backlight, Focus Manual, filmare la 95° de la Creative

Bucurati-va de o claritate 4K UHD remarcabil de clara, clara si detaliata cu Creative Live! Cam Sync 4K, o camera web plug-and-play conceputa pentru a va maximiza experienta de conferinte video online sau de streaming.

Impreuna cu o functie de compensare a luminii de fundal, o lentila cu unghi larg cu un camp vizual de 95°, rotatie orizontala de 360° complet reglabila si inclinare de 30°, microfoane duble si multe altele, surprindeti fiecare moment cu claritate si creati continut video cu aspect profesional.

 

 

CLARITATE SUPERIOARA 4K UHD

Echipata cu un senzor de imagine de inalta performanta de 8 MP din seria Sony IMX, impreuna cu rezolutia 4K UHD*, creati continut de top la o calitate video uimitoare, oricand si in orice zi.

 

 

CLARITATE 2K QHD UIMITOARE

Inregistrati la rezolutie 2K QHD* - fie ca este vorba de continutul dvs. sau de un flux live, camera Creative Live! Cam Sync 4K va ofera imagini fluide si cu aspect clar, care cu siguranta ii vor impresiona pe ceilalti!

*Calitatea de iesire 4K UHD si 2K QHD la 25 fps este disponibila cu ajutorul aplicatiilor de la terti, precum OBS. Aflati mai multe despre cum sa treceti la rezolutia video 4K sau 2K pe Creative Live! Cam Sync 4K.

 

 

CLARITATE IMPRESIONANTA 1080P FHD

Camera web capteaza, de asemenea, clipuri video in claritate Full HD la 1080p la 40 fps, permitandu-va sa va prezentati cat mai bine in timpul apelurilor video.

 

 

ARATA CEL MAI BINE IN ORICE LUMINA

Gasirea iluminatului ideal pentru videoclipurile dvs. poate fi adesea o sarcina dificila. Cu ajutorul compensarii luminii de fundal (BLC), puteti obtine o expunere optima in fiecare apel video, indiferent de conditiile de iluminare.

Pur si simplu apasati si mentineti apasat butonul BLC pentru a regla manual compensarea luminii de fundal video. Fie ca va aflati in conditii de lumina slaba sau ca aveti de-a face cu raze de soare luminoase, parcurgeti ciclurile de setari incrementale BLC pentru a arata intotdeauna cat mai bine.

 

 

 

IN AFARA FOCALIZARII?

Spuneti adio imaginilor neclare cu posibilitatea de a regla manual focalizarea - rotiti pur si simplu inelul de focalizare pentru a ramane focalizat in orice moment.

 

SAU, PREFERATI PUTINA INTIMITATE?

Puneti capacul de confidentialitate al obiectivului si ati obtinut-o.

 

 

FITI GATA INTR-O CLIPA

Configurati fara efort Creative Live! Cam Sync 4K. Aceasta camera web compatibila cu UVC va permite sa va aruncati direct in intalnirile virtuale sau sa incepeti sa transmiteti fara efort, in cel mai scurt timp.

In plus, functioneaza cu cele mai populare aplicatii de streaming si platforme de videoconferinta, ceea ce o face ideala pentru munca si transmisiuni in direct.

 

 

MICROFOANE DUBLE, CLARITATE DUBLA

Datorita microfoanelor digitale duble incorporate, va puteti face auzit tare si clar in timpul convorbirilor, fara a fi nevoie sa va aplecati mai mult sau sa va fortati vocea. In plus, cu ajutorul comutatorului glisant convenabil de dezactivare si dezactivare a sunetului, acum puteti intra si iesi cu usurinta din conversatie.

 

 

COMUNICATII MAI INTELIGENTE

Treceti peste agitatia legata de setarile si comenzile microfoanelor si evitati sa fiti distras atunci cand sunteti intr-o conferinta telefonica sau intr-o sesiune de transmisiune in direct. Cu SmartComms Kit, disponibil prin intermediul aplicatiei Creative, suita de functii de comunicare inteligenta este conceputa pentru a va ajuta sa vorbiti si sa conversati cu usurinta.

 

 

VoiceDetect

Spuneti adio greselilor de surdina cu ajutorul VoiceDetect. O functie conceputa pentru a va capta in mod inteligent vocea atunci cand vorbiti si pentru a o intrerupe cand ati terminat, astfel incat sa va puteti elibera mainile si mintea pentru alte sarcini importante.

   

NoiseClean-out

NoiseClean-out elimina zgomotul de fond nedorit din partea Dvs. de convorbire, astfel incat ceilalti sa va poata auzi clar. Zgomotul de fond va fi suprimat, livrand doar vocea dvs. la celalalt capat.

 

BUCURATI-VA DE O INCADRARE OPTIMA

Extindeti imaginea si nu mai ratati niciun detaliu - obiectivul cu unghi larg cu camp vizual de 95° va permite sa surprindeti mai multe persoane si imprejurimi in cadru.

 

UNGHIUL PERFECT

Impreuna cu o clema de montare universala pentru a fi plasata pe un PC, pe un monitor de birou sau chiar atasata la un trepied, aparatul de filmat Creative Live! Cam Sync 4K ofera versatilitate in ceea ce priveste amplasarea.

Impreuna cu rotatia sa orizontala complet reglabila de 360° si flexibilitatea de inclinare de 30°, obtineti imaginea ideala si aratati cel mai bine in orice moment.

 

 

Vezi mai mult

  • General
    • Interfata
      USB 2.0
    • Dimensiuni
      106 x 57.5 x 53.2 mm
    • Greutate
      103 g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.