Espressor automat profesional Jura WE6, 1450W, 15 bar, 8 bauturi, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
7.159,72 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 7.160,91 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 262.49 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

15417_jura

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Espressor automat profesional Jura WE6, 1450W, 15 bar, 8 bauturi, Negru de la JURA

Clasicele din cafea la birou

Cafeaua creeaza o atmosfera propice pentru comunicare, relaxare si productivitate: o ambianta linistita domneste peste tot atunci cand clientii, angajatii si vizitatorii savureaza aceasta bautura. Cafeaua elibereaza mintea si stimuleaza creativitatea. Nu ne putem imagina un loc de munca fara cafea. Noul WE6 prepara la perfectiune bauturile clasice, de la ristretto si espresso la cafe creme.

Un rezervor de apa cu o capacitate de 3 litri, un recipient de boabe de 500 de grame si un recipient de zat cu o capacitate de 25 de portii fac din acest elegant automat de cafea profesional solutia ideala pentru un consum de 30 de preparari pe zi. Tehnologiile inovatoare revolutioneaza degustarea cafelei. Butoanele frontale si un afisaj modern TFT usureaza foarte mult controlul aparatului, chiar si pentru incepatori.

Tehnologii de ultima generatie pentru o placere perfecta

Trasaturile definitorii ale rasnitei Professional Aroma includ cu 12,2%* mai multa aroma si o calitate constanta si ridicata a macinarii de-a lungul intregii sale durate de viata. Geometria perfecta a rasnitei permite obtinerea curbei optime de macinare. In consecinta, o proportie mai mare de particule fine rezultata din procesul macinarii garanteaza ca aromele se apropie de perfectiune.

* Rasnita Professional Aroma in comparatie cu rasnitele conventionale

   

Igiena garantata de certificarea TUV

La locul de munca, curatenia si igiena joaca un rol important. Acesta este motivul pentru care programele integrate pentru clatire si curatare asociate cu produse de curatare dezvoltate special pentru automatele JURA pentru cafea, garanteaza igiena perfecta prin simpla apasare a unui buton. Curatarea sistemului de lapte, de asemenea, declansat prin simpla apasare a unui buton, asigura o intretinere rapida. Aceasta igiena totala, certifificata chiar si de TUV Rheinland, face ca linia WE sa fie alegerea excelenta pentru companiile care se bazeaza pe sistemul HACCP*

* Hazard Analysis and Critical Control Points (Sistem de analiza a riscurilor si a punctelor critice de control)

   

La fel de unic ca dorintele dumneavoastra

Nevoile difera de la o situatie la alta, WE6 ofera multe posibilitati de programare si personalizare. Cantitatea de cafea macinata sau de apa sunt complet adaptabile la preferintele personale si la cestile si paharele utilizate. In acelasi timp, unele specialitati din cafea pot fi blocate pentru a acorda prioritate altora. Diferite functii sunt, de asemenea, disponibile la cerere. Acestea va permit sa editati presetarile sau capacitatea cestilor dupa introducerea unei anumite combinatii de taste. Astfel, erorile de manipulare sunt excluse.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Automat
Tip incastrare Standard
Tip alimentare Cafea boabe
Utilizare

Rezidential

Comercial

Tip bautura

Cafea Espresso

Apa fierbinte

Ristretto

Numar produse preparate 3
Numar duze cafea 2
Trepte temperatura 2
Tip display LCD
Functii

Tava de scurgere detasabila

Sistem economisire energie electrica

Sistem decalcifiere

Setare temperatura

Rasnita

Sistem Thermoblock

Filtrarea apei

Setare grad tarie cafea

Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1450 W
Trepte putere 8
Presiune pompa 15 bar
Capacitate rezervor apa 3 l
Capacitate compartiment cafea 500 g

DIMENSIUNI

Latime 29.5 cm
Adancime 44.4 cm
Inaltime 41.9 cm
Greutate 10 Kg
Lungime cablu 1.1 m
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.