Aspirator vertical fara fir Deerma VC31, 180W, 0.6 L, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator vertical fara fir Deerma VC31, 180W, 0.6 L, Negru de la deerma

Deerma VC31 este un aspirator de mână inovator care combină comoditatea, performanța și versatilitatea. Proiectat pentru o curățare eficientă, acesta oferă o putere de aspirare de 15kPa. Echipat cu o perie rotativă detașabilă, un filtru reutilizabil și perii moi, Deerma VC31 asigură o curățare fără efort în fiecare colț al casei dumneavoastră. În plus, porturile sale de încărcare convenabile, notificările inteligente și ușurința de manevrare îl fac alegerea perfectă pentru orice gospodărie.

Aspirație puternică

Puterea de aspirare de 15kPa a aspiratorului Deerma VC31 garantează performanțe de neegalat, permițându-vă să îndepărtați chiar și cea mai dificilă murdărie și resturi. Puterea mare de aspirare se traduce printr-o eficiență mai mare, ceea ce face ca aspirarea să fie mai rapidă și mai temeinică.

Filtru reutilizabil

Filtrul din aspiratorul Deerma VC31 este proiectat pentru utilizări multiple și curățare ușoară. Acest lucru le permite utilizatorilor să se bucure de performanțe de lungă durată, fără a fi nevoie de înlocuirea frecventă a filtrului, ceea ce este atât economic, cât și ecologic.

Încărcare și ușor de utilizat

Portul de încărcare DC al aspiratorului Deerma VC31 permite încărcarea comodă a dispozitivului. Portul de încărcare DC este, de asemenea, cunoscut pentru fiabilitatea și durabilitatea sa. Spre deosebire de unele porturi standard, portul DC este mai puțin predispus la deteriorări în urma utilizării frecvente, ceea ce duce la o durată de viață mai lungă pentru dispozitiv.

Notificări inteligente

Aspiratorul Deerma VC31 este echipat cu un sistem de notificări care monitorizează în timp real starea periei și a recipientului de praf și informează imediat utilizatorul atunci când este necesară o acțiune, cum ar fi deblocarea periei sau înlocuirea elementului filtrant. Acest lucru face mai ușoară și mai eficientă menținerea performanței optime a aparatului, prelungindu-i durata de viață.

Manevrabilitate ușoară

Designul aspiratorului Deerma VC31 îl face ușor de manevrat, asigurând schimbări ușoare în direcția de aspirare, cu un efort minim. Acest lucru face ca aspirarea să fie mai puțin obositoare, iar aspiratorul poate ajunge în zone greu accesibile, cum ar fi spațiul din lungul plintei.

Beneficii suplimentare

Aspiratorul dispune, de asemenea, de un recipient transparent pentru murdărie, permițând o monitorizare ușoară a conținutului său. Un mâner ergonomic montat pe perete asigură o depozitare convenabilă a dispozitivului. În plus, pachetul include perii suplimentare, sporind versatilitatea aspiratorului în curățarea diferitelor suprafețe.

Ce este inclus în pachet

  • Aspirator de praf
  • Tub de extensie
  • Duză pentru podea
  • Adaptor
  • Duză pentru crăpături
  • Mâner
  • Manual de instrucțiuni cu card de garanție

Specificații


Producător Deerma
Model VC31
Culoare Negru
Putere nominală 180W
Tensiune nominală 14.4V
Capacitatea bateriei 4000mAh
Curent de încărcare 1000mAh
Timp de lucru Peste 18 minute
Forța de aspirație 15kPa
Tensiune de încărcare 18V
Material ABS/PC
Dimensiuni 236 x 188 x 1192mm
Capacitate container de praf 0,6 litri
Nivel de zgomot Mai puțin de 80dB

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.